Haberler

Güzel oyuncu Şilan Makal ile Şener Özbayraklı evlendi

Güncelleme:

Yaz aylarında Artvin'de bir kır düğünüyle evlenmek isteyen Şilan Makal ve Şener Özbayraklı, dün Metin Oktay spor tesislerinde sessiz sedasız evlendi.

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Şener Özbayraklı ve Şilan Makal dün dünya evine girdi. Nikah, Florya Metin Oktay Tesislerinde yapıldı. Sessiz sedasız kıyılan nikahta koronavirüs önlemlerinde uyuldu.

İMAMOĞLU KIYDI, FATİH TERİM ŞAHİT OLDU

Uzun zamandır aşk yaşayan 'Yeni Gelin' dizisinin oyuncusu Şilan Makal ile Galatasaraylı futbolcu Şener Özbayraklı beraberliklerini nikah masasına taşıdı. Koronavirüs salgınından dolayı düğünlerin iptal olmasıyla kır düğünü hayalini erteleyen çift, dün akşam saatlerinde evlendi. Çiftin nikahını ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kıydı. Akşam saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri gerçekleşen nikahta sosyal mesafe kurallarına dikkat edildi. Çiftin nikah merasiminde Fatih Terim de şahitlik yaptı.

Kaynak: Snob Magazin / Spor

Şener Özbayraklı Şilan Makal Haberler

500

Yorumlar (16)

Avni:

vay ki ne vay.ülkede nikahsız birlikteliğin adı aşk olmuş.

44
2
yanıtYanıtla
CX:

PARA PARA PARA BU TİPE KİM BAKAR YOKSA

19
11
yanıtYanıtla
ozi:

nesi var aslan gibi adam sen kendi tipine bak

yanıt8
yanıt6
Acun:

Adamın tipinde sorun yok ama para konusu dogru

yanıt13
yanıt2
XD:

Şener adam olarak insan olarak çok efendi çok kaliteli bir insandır. dış görünüşe bakarak evliklik olsa ülkenin yarısı erkek kadın bekardı.

yanıt4
yanıt6
Kerim:

sirf futbolcu diye evlenmistir

9
16
yanıtYanıtla
BOŞVERSENE KERİM:

Futbolcu olsun, kim olursa olsun, kızımız evlensin çoluğa çocuğa karışsın işte. Mini mini yavruları olsun.

yanıt7
yanıt4
????????:

He alaka!

yanıt0
yanıt0
biraz kıskandığım doğrudur:

Şilan çok güzel bir kız Şener de çok efendi bir adam fb den gs ye transfer olduğu dönemde bile adamlığından ödün vermedi futbolculuğu tartışılır. Velhasıl Allah mutluluklarını daim etsin.

19
3
yanıtYanıtla
Türk:

Paranın gözü kör olsun

14
6
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title