Haberler

Semt77 Yalovaspor, Esenler Erokspor'u yenerek sezonun ilk maçında galibiyeti şehre hediye etmek istiyor

Güncelleme:

Semt77 Yalovaspor Başantrenörü Faruk Beşok, 2023-2024 sezonunun ilk maçında Esenler Erokspor'u yenerek galibiyeti şehre hediye etmek istediklerini söyledi. Yalova ekibi, taktik ağırlıklı çalıştığı antrenmanlarla sezona galibiyetle başlamak istiyor.

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Semt77 Yalovaspor'un Başantrenörü Faruk Beşok, 2023-2024 sezonunun ilk maçında Esenler Erokspor'u yenerek galibiyeti şehre hediye etmek istediklerini söyledi.

Yeşil-kırmızılılar, 90. Yıl Spor Salonu'nda Esenler Erokspor mücadelesi öncesi son antrenmanını gerçekleştirdi. Yarın saat 16.00'da başlayacak mücadele öncesinde Başantrenör Faruk Beşok, yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda taktik ağırlıklı çalışan Yalova ekibi sezona galibiyetle başlamak istiyor. Başantrenör Beşok, antrenmanda yaptığı açıklamada, son 3-4 yıldır hedefleri için başarılı bir şekilde mücadele veren bir takımı çalıştırmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Süper Lige çıktıktan sonra düşüp sonrasında da geçtiğimiz sezon final oynayan Yeşil-kırmızılıların bu yıl da iddialı olduğunu ifade eden Beşok, "Bu sene de hedefimiz aynı şekilde devam ediyor. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Belki bizim için biraz her şey kolay gibi göründü ama hazırlık maçları farklıdır. Çoğu takımın eksiği vardır. Biz çoğu takıma göre biraz daha hazır gibi göründük. Tabii ki Erok'un yaşadığı sıkıntılardan dolayı maç buraya alındı. Bizim için bir avantaj. İlk maçı da sahamızda kazanıp son geçen sene Play-Off'larda da çok büyük enerjiyle takımı destekleyen Yalova şehrine sezonun ilk maçını da kazanıp armağan etmek istiyoruz" diye konuştu.

"Yüksek tempolu bir takımız"

Oyun olarak yüksek bir tempoya sahip olduklarını taraftarların da bu oyunu çok seveceğini belirten Beşok, şöyle konuştu:

"Daha tempolu oynamaya çalışıyoruz. Bu da skorlarda net görünüyor. Yıllardır bu ligde antrenörlük yapıyorum. Bu ligin belli bir seviyesi var. Belli bir tempoda oynanan bir basketbolu var. O temponun üzerine çıkmamız gerekiyor. Geçmiş takımlarda da bunu hep yapmaya çalışıyorum. Çünkü bu oyuncular esasında yetenekli oyuncular. Yalnızca bu ligi kabulleniyorlar ve bu ligde kalıcı oluyorlar. Takım halinde tempomuz yüksek. Yediğimiz sayı da fazla gibi görünüyor ama bana göre hazırlık maçlarında da dönem dönem çok iyi savunmalar yaptık. Tüm Yalovalıları maçımıza bekliyoruz." - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Faruk Beşok Yalovaspor Esenler Yalova Spor Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title