Haberler

    Şampiyonluk Ligi Takımları Vietnam Yolcusu

    League of Legends'ın uluslararası turnuvalarından Rift Rivals bu hafta 4 Temmuz-7 Temmuz arasında Vietnam'da gerçekleşecek. Turnuvada ülkemizi Bahçeşehir SuperMassive, Beykent Üniversitesi YouthCrew ve Royal Bandits takımı temsil edecek.

    Zübeyr Bozkurt / Skorer

    Önceki yıllarda takımlarımızın katıldığı ve rahatlıkla başarılı sonuçlar elde ettiği Rift Rivals artık o kadar da kolay bir lokma değil. Turnuvaya bu yıl dahil edilen Vietnam takımları ile beraber çekişmeli maçların oynanacağı ortada. Ho Chi Minh City'de bulunan Vietnamın en büyük ESpor sahnesi olan GG Stadium'da gerçekleşecek olan maçların neticesinde turnuvayı kazanan bölgenin takımları 39.000 dolarlık ödülü aralarında eşit paylaşacaklar. Rakiplerimiz arasında bu sene MSI 2018'de elendiğimiz EVOS eSports takımı ve MSI 2017'de SuperMassive'i eleyen GIGABYTE Marines takımlarıyla beraber Ultimate eSports bulunuyor. Bağımsız Devletler Topluluğu bölgesinden ise karşımıza Gambit Esports, ROX ve Team Just gelecek.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Vietnam MSI Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title