Haberler

Şampiyonlar Ligi'nde çarşı pazar karıştı! Kopenhag'ın hocası, Galatasaray'a meydan okudu

Güncelleme:

Bayern Münih ile golsüz berabere kalan Kopenhag, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynayacakları son grup maçı öncesi avantajı kaptı. Alman deviyle oynanan karşılaşma sonrası konuşan Kopenhag'ın hocası Jacob Neestrup, Galatasaray'ı hedef göstererek, "Henüz işimiz bitmedi. Şu ana kadar olağanüstü bir iş çıkardık. Kendi kaderimizi kendimizi belirleyeceğiz." dedi. Danimarka ekibi, sarı-kırmızılıları yenmesi durumunda gruptan çıkacak.

Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında Kopenhag, deplasmanda Bayern Münih ile golsüz berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Danimarka ekibinin hocası Jacob Neestrup, Galatasaray'a meydan okudu.

"KENDİ KADERİMİZİ KENDİMİZ BELİRLEYECEĞİZ"

Jacob Neestrup yaptığı açıklamada, "Henüz işimiz bitmedi. Galatasaray'a karşı elimizden geleni yapıp gruptan çıkmaya çalışacağız. Her ihtimal masada. Şu ana kadar olağanüstü bir iş çıkardık. Kendi kaderimizi kendimizi belirleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE İHTİMALLER

Şampiyonlar Ligi'nin son haftasında Galatasaray ile karşılaşacak Kopenhag, temsilcimizi yenmesi durumunda gruptan çıkacak. Mücadeleyi Galatasaray kazanırsa sarı-kırmızılılar bir üst tura yükselecek. Galatasaray kazanır, Manchester United da Bayern Münih'e kaybederse Kopenhag, Avrupa Ligi'nden yoluna devam edecek. Hem Galatasaray hem de Manchester United kazanırsa, Kopenhag Avrupa'ya veda edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Galatasaray Danimarka Kopenhag Münih Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500

Yorumlar (16)

Servet Bidikci:

Biz fenerbahçeli olarak galatasaray dan gurur alıyoruz ve Galatasarayı testekliyoruz bu nasıl bir bakış ya biz futbol izlemek istiyoruz düşmanlık değil fb gs diye bir düşmanlık yok fb olmazsa gs de olmaz bu takımlar bize zevk veriyor turkiyenin en iyi iki takımı ben bir fenerbahçeli olarak Galatasarayı çok seviyorum

207
18
yanıtYanıtla
Metin Akdogan:

Evet B.Münih kopenhaga kıyak geçmeseydi dün sıralama belliydi. Ama sorun değil orada çakar geçeriz. FB de seyreder bizi

74
104
yanıtYanıtla
itunes parax:

10 numara yorum. ins dedigin gibi olur

yanıt15
yanıt7
Tekin Bayri:

Ne bu şiddet bu celal? FB gururla izliyor sizi.

yanıt111
yanıt22
Hamit Gündoğdu:

Cinconun işi bittiiii.. sıralama.. 1. Bayern....2. Veya 3. Mancester veya Kopenhag...4. ise CİNCON... aslında dün sıralama belliydi de Kopenhag kalecisinin hatalar Zinciri sıralamayı son maça bıraktı.

19
136
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Sen bu memlekette herşeye muhalefetsin Hamit aynı alaman Hamit Altıntop gibi oynanan oyun ve takımları da dikkate al biraz akıllı abim kardeşim

yanıt8
yanıt0
Hamit Gündoğdu:

Yahu cinconlularin kafasını biraz karıştırmak için Kopenhag yazdım sırf espri olsun diye.. mancester United in kalecisiydi.. hani kalecisi olmasa CİNCON bu kadar gol atamazdi;))))

yanıt9
yanıt30
al alabilirsin:

onceligin Turkce olmali bence futbol disinda.

yanıt25
yanıt5
Orhan Vatansever:

BUGÜN OYNANACAK AVRUPA MAÇLARINDA FENERBAHÇE VE BEŞIKTAŞ’IMIZA ÜSTÜN BAŞARILAR DILIYORUM VE İNŞALLAH GALİBİYELETLE BİTİRİRLER GALATASARAYIMIZ İÇİN YAPILAN KÖTÜ YORUMLARI KINIYORUM HEPSI TÜRK TAKIMI. BUGÜNDE FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ TÜRK OLMAK BUNU GEREKTİRİR BEDENİMİZLE YANLARINDA OLAMASAKTA RUHEN DE OLSA YANLARINDA OLDUĞUMUZU BİLSİNLER İNŞALLAH TÜM TAKIMLARIMIZ TUR ATLAR VE ÜSTÜN BAŞARI ELDE EDERLER.

89
7
yanıtYanıtla
As As:

Yalnız besiktasin bir iddiası yok elendi gruptan

yanıt6
yanıt6
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title