Haberler

Şampiyon Liverpool'u 4-0 yenen City'de Guardiola'dan dikkat çeken sözler: Kanlarında hiç alkol olmadan geldiler

Güncelleme:

Premier Lig'in 33. haftasında şampiyonluğu garantileyen Liverpool'u 4-0 yenen Manchester City'de teknik direktör Pep Guardiola'nın maç sonrası açıklaması dikkat çekti. Rakiplerinin odak seviyesine vurgu yapan deneyimli teknik adam, "Geçen hafta çok bira içtiler ama buraya kanlarında hiç alkol olmadan geldiler" ifadelerine yer verdi.

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Premier Lig'de sezonun şampiyonu Liverpool'u 4-0 mağlup ettikleri maç sonrasında konuştu. Guardiola, Liverpool'un şampiyonluğa üst düzey bir seviyede odaklandığını söylerken dikkat çeken bir örnek verdi.

Guardiola, Liverpol'lu oyuncuların şampiyonluk kutlamalarında bira içtiklerine rağmen buraya kanlarında hiç alkol olmadan geldiğini ve maça böylesine odaklandıkları için tebriklere yanıt vermeyi bile unuttuklarını söyledi.

Liverpool'un maça ciddi çıktığını vurgulayan Guardiola, "Maça çıkarken Liverpool'u alkışladık ama inanılmaz odaklanmışlardı, teşekkür bile etmediler. Bu yüzden Avrupa'nın ve Premier Lig'in şampiyonu oldular. Geçen hafta çok bira içtiler ama buraya kanlarında hiç alkol olmadan geldiler. Biz de şampiyonu yendik" dedi.

"BÖYLE BİR KALİTE BULMAK ZOR"

Yükselişteki genç yıldızları Phil Foden için de görüşleri sorulan deneyimli hoca, "Phil Foden'ı korumak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Genç oyuncuların ilk adımları çok önemlidir, onu her maçta oynatmadık. Böyle bir kalite bulmak zor, bunu harcama riskini alamazdık" ifadelerini kullandı.

Manchester City, Premier Lig'in 33. haftasında Southampton ile 5 Temmuz Pazar günü kozlarını paylaşacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Josep Guardiola Liverpool Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

BİLİRKİŞİ:

Futbolun tarifi guardioladır. Aksini iddia eden kumda oynasın.

6
9
yanıtYanıtla
boş konuşma ):

çok kumda oynamışsın :)

yanıt2
yanıt0
Jkh:

Ne anlatıyon sen pep sırf şu sondaki şampiyonu yendik lafı için zemin yapmışın liverpol bu sene ezdi geçti puan ihtiyacı olsaydı bu maça da asılır yenerdi tıpki geçen sene şampiyonlar liginden sizi eledikleri gibi kloop senden 10 gömlek üstün Bi hoca

8
6
yanıtYanıtla
Ahmet Akif Bozkurt:

Tamam

yanıt0
yanıt0
ManU:

Al işte bir cahil daha. Kardeşim bilip bilmeden yorum yapma liverpool maça as kadroyla çıktı ve maç öncesinde kloop maçı önemsedi. Şöyle anlatim Fener şampiyonluğu garantiledi sonra gs ile maçı var. Maçı önemsemez mi?DÜŞÜNEREK YORUM YAP

yanıt0
yanıt0
hihihi:

ya ya tabi tabi zaaaaaaaaaaaaa

4
4
yanıtYanıtla
hhhg:

hadi ordan!

2
2
yanıtYanıtla
Pepe harika hocasin:

Kartalice

1
1
yanıtYanıtla
Hdjd:

Guardiola en kotu hocadiir en iyi klooop

0
1
yanıtYanıtla
Usjsmla:

Sen daha yenisin sanırım Guardiola en iyi hoca

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title