Haberler

Şampiyon Galatasaray'ı alkışlamayan Fenerbahçe'den bomba cevap

Güncelleme:

Fenerbahçe, Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Galatasaray'ı alkışlamadı. Sarı-Lacivertli futbolcular, ezeli rakibinin sahasına 5 yıldızlı sweatshirtler ile çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında NEF Stadı'nda Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Ezeli rakibi şampiyon Galatasaray'ı alkışlayıp alkışlamayacağı merak konusu olan Fenerabahçe'den beklenmedik sürpriz bir hamle geldi.

Şampiyon Galatasaray'ı alkışlamayan Fenerbahçe'den bomba cevap

5 YILDIZLI GÖNDERME

Fenerbahçeli futbolcular, maç öncesi seremoniye 5 yıldızlı sweatshirtler ile sahaya çıktı. Bu sezon sahaya yıldızsız logolar ile çıkan Fenerbahçeliler, bu hamle ile alkış beklentilerine farklı bir cevap verdi.

Şampiyon Galatasaray'ı alkışlamayan Fenerbahçe'den beklenmedik cevap

DOSYA TFF'DE

Fenerbahçe'nin 1959 öncesi kazanılan şampiyonluklarla ilgili TFF'ye yaptığı başvuru sonuçlanmış değil. Sarı-Lacivertliler, 1959'dan önce kazandığı 9 şampiyonluk ile formasına 5 yıldızlı arma ekledi.

Şampiyon Galatasaray'ı alkışlamayan Fenerbahçe'den bomba cevap

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Arda Güler Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (32)

pentakill lol:

bu takımın nesini alkışlayacağız ? ofsaytımsı kazanılan puanlarla edinilen şampiyonluğumu? yoksa fenerin verilmeyen penaltıları? vardan dönen nizami gollerin verilmeyişinimi? siz boşverin artık eskisi gibi kimse sese çıkarmıyor lakin herşeyi görüyoruz biz hala.

57
285
yanıtYanıtla
Anl Cnc:

takmışsınız ağızına bi ofsaytımsı gidiyor. Her sene futbolunuz yerine ağlamakta level atlıyorsuz. Sahanızda ve sahamızda aynı skorla fark yemişsiniz ayıbınızla sessizce oturun.

yanıt89
yanıt8
Hasan H:

Hem içerde hem dışarda size top oynatmayıp 3 3 takmasını alkışlayabilirdin kanka

yanıt91
yanıt9
Erkan Can :

hepsi doğru farzedelim lol kardeş.. 0,15 gol beklentisi ya da musleraya tek bir şut çekememek seni incitmedi mi hiç ?

yanıt39
yanıt0
Thranduil:

Size 50 tane penaltı verseler gene doymazsınız. Sizden utanma duygusu alınmıs. Ali Koc'un n aylon bes yıldızı ile tatmin ola durun biz sahisini takacağız. :)

yanıt80
yanıt12
pentakill lol:

ben fenerli değilim, taktığımız ofsaytımsı kelimesi sizi şampiyon yaptı boşuna ağlıyorsunuz galatasaray lobisi tff de iyi çalışıyor maşallah.

yanıt4
yanıt18
ilkay:

4 yıldız için mücadele ederken sıkıntı yok... 2015 te 4 yıldızlı forma siparişi verirken sıkıntı yok...Gs 4.yıldızı takıp üstüne 4 şampiyonluk fark atınca "aa benim 5 yıldıızm vardı karrdeşim" ... sonra da feneri kimse sevmiyor neden sevmiyor acaba

168
24
yanıtYanıtla
CİHAN GÜLCE:

Bu kadar ezik olmayın be...

134
24
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

hırsızsaray

39
100
yanıtYanıtla
Vahdettin Bayram:

fener her zaman olduğu gibi masa başı ve ayak oyunlarından asla vazgeçmiyor...adamlar avrupa şampiyonu oldu yine kıskandınız....bedavadan beş yıldız ve şampiyonluklar verin demek ancak fenere yakışır....

105
25
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title