Haberler

Sakatlığı bulunan F.Bahçeli Gustavo'nun tedavisi 2 hafta daha sürecek

Güncelleme:

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Hatayspor maçında sakatlanan Brezilyalı futbolcu Luiz Gustavo'nun 2 hafta daha formasından uzak kalacağını dile getirdi.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, sakatlığı bulunan Brezilyalı futbolcu Luiz Gustavo'nun son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Belözoğlu, "Sağlık ekibiyle ilgili yapılan eleştiriler hakkında rahatsızlıklarım var. Buradaki ekip yıllardır bu kulübün içinde olan, görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan bir ekip. Pelkas ve Tisserand döndü, Luiz Gustavo'nun tedavisi 2 hafta daha sürecek gibi görünüyor. Sağlık ekibi en iyisini yapmaya çalışıyor. Oyuncular da tesislere gelerek tedavi oluyorlar, ekstra çalışmalar yapıyorlar. Herkes en maksimum performans ve aidiyetle çalışıyor" dedi.

KRİTİK MAÇLARI KAÇIRACAK

Luiz Gustavo, Fenerbahçe'nin deplasmanda Karagümrük ve evinde Göztepe ile oynayacağı maçlarda sahada olamayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Luiz Gustavo Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (3)

Olive:

fenerbahçenin teknik direktörü kim? Erol hocayı kukla yapmışlar. oyun içinde yapacağı değişiklik bile yukarıdan kağıdın içinde yazılı geliyor. bu kadar düşürme kendini erol hoca bırak ne halleri varsa görsünler. Emre ile Volkan tencereyle kapak gibi zaten, aynı yolun yolcusu. . .

4
2
yanıtYanıtla
CAHİL OLMAYIN:

TAKIMI OYUNCULARI TEKNİK HEYETİ TAMAMINI ELEŞTİRMAK VE YÖNETMEK SPORTİF DİREKTÖRÜN İŞİDİR O YÜZDEN EMRE NİN BUNLARI KONUŞMASI KADAR DOĞAL BİŞEY YOK

0
1
yanıtYanıtla
Aşkın Şentürk:

Ben Galatasaraylıyım belki o yüzden diyen olur ama bu ne ya emre kim kardeşim bu kadar yetki ne alaka herşeye karışıyor artı fenere teknik direktör olarak Erol bulut fazla erken gibi ama tabi iyi teknik direktör alırsan bu kadar futbolcu ile hala kötü oynarsan başkan gider o yüzden kılıf bulacak biri lazım bu benim fikrim kabul edene de etmeyene de saygı

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title