Haberler

Rumen çalıştırıcı Razvan Lucescu, Fenerbahçe'nin 4 milyon dolarlık teklifini reddetti

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Razvan Lucescu'ya yaptığı teklif ortaya çıktı. Şu anda Al Hilal'i çalıştıran Lucescu için 4 milyon doları gözden çıkaran sarı lacivertlilerin bu teklifi Rumen teknik adam tarafından kabul edilmedi.

Rumen teknik adam Razvan Lucescu'nun, Fenerbahçe'den gelen 4 milyon dolarlık teklifi reddetiği ortaya çıktı.

Sport360.com adlı internet sitesinde konuyla ilgili yer alan haberde Razvan Lucescu'ya koronavirüs salgını bile olsa bundan etkilenmeyecek bir kontrat önerdiğini yazıldı.

Fenerbahçe, Razvan Lucescu'ya 4 milyon dolarlık teklif yaptı. Ayrıca, koronavirüs salgını olsa dahi bundan etkilenmeyecek bir kontrat önerdi. Öte yandan sarı lacivertliler, alınan her galibiyet için de 50 bin dolar vereceğini iletti.

MİRCEA LUCESCU'YA DA DANIŞMANLIK TEKLİFİ

Bir diğer bilgi ise, Fenerbahçe'nin Mircea Lucescu'ya da Razvan Lucescu'ya danışman olması için teklif yaptı. Luce'ye de yılda 2 milyon dolar sabit ücret verebileceğini aktardı.

TEKLİFİ REDDETTİ

Al Hilal'in Rumen teknik direktörü Razvan Lucescu, kulübünde kalmayı tercih etti ve Fenerbahçe'yi reddetti. Öte yandan başarılı teknik direktör, önümüzdeki sezon sözleşmesini 2 yıl daha uzatmayı planlıyor.

Al Hilal yönetimi, önümüzdeki dönem Lucescu'nun sözleşmesini yenileme kararı aldı ve gelecek planlamalarına başladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Fenerbahçe Al Hilal Haberler

500

Yorumlar (6)

Nirvana:

Helal olsun Luceye . Fb nin şike yaptığını söylediği için Türkiyeden afaroz edilerek gönderilmişti . Şimdi Fb onu istediğine göre şike yaptıklarını kabul ettiler ama luce şike ile kazanmak istemedi . Gerçek spor adamı işte .

2
8
yanıtYanıtla
ali başkan yeter:

bu adamı getirmeyi isteyecek kadar da saçmalamamıştır umarım

5
0
yanıtYanıtla
adil ol:

bu haberlerin kaynağı ne hep alaylı haberler okuyoruz benim paramla 4 lira etmez

4
0
yanıtYanıtla
a s2:

ya nasıl haber bunlar ya paramız olmadığı için sol bek alamadık 4 miyon euro para vericekmişiz ayrıca babasınada 2 miyon euro tövbe tövbe

0
0
yanıtYanıtla
KADİR:

YAW HE HE. . KİM İNANIR

0
0
yanıtYanıtla
Komik:

Habere nereden baksan tutarsız , lise stajyerine yaptırılmış gibi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title