Haberler

Ronaldo, Müslüman futbolseverleri yine mest etti! Secdeden sonra şimdi de herkes verdiği selamı konuşuyor

Güncelleme:

Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz aylarda oynanan Al Shabab maçında attığı gol sonrası secdeye gitmiş ve Müslüman futbolseverleri mest etmişti. Takımıyla kampta olan Portekizli yıldız, şimdi de kameralar karşısında "Selamunaleyküm dedi. Kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan video büyük ilgi gördü.

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'ın formasını giyen Cristiano Ronaldo'nun kulübün paylaştığı videoda "Selamunaleyküm" demesi Müslüman futbolseverleri mest etti.

RONALDO'NUN VİDEOSU BEĞENİ TOPLADI

Al Nassr ile birlikte kampta olan Cristiano Ronaldo için kulüp özel bir video yayınladı. Bu videonun henüz açılışında Portekizli yıldızın "Selamunaleyküm" demesi büyük beğeni topladı.

SECDEYE GİTMİŞTİ

Ronaldo geçtiğimiz aylarda oynanan Al Shabab maçında da attığı golden sonra secdeye gitmiş ve bu hareketi uzun süre konuşulmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cristiano Ronaldo Sosyal Medya Al Nassr Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Atilla Han:

Ben o kadar para alsam her gun 40 rekat namaz kilarim

47
146
yanıtYanıtla
Export 86:

Nasibinde yoksa 1 rekat bile kılamazsın istediğin kadar para olsun

yanıt38
yanıt3
OsmanlıMuhafızı1453:

Dünyalık herşeyi kazandı sadece iman etmek kaldı inanıyorum o da olacak

144
19
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Yabanci birinin Yaşadığın ülkenin inancına saygıya ve yaklaşıma bakın....Birde bizim ülkemizdeki islama ve muslumanlara, inançlarina saldıran çağdaş akademisyen,sanatçı adı altındaki...kini dini olmus , ici nefretle dolu müsveddelere bak...

40
5
yanıtYanıtla
cengiz genç:

Olaya şu açıdan baktın mı? Gayrimüslim insanlar, İslamiyet'e saygı duyarken, biz müslümanlar neden sürekli diğer dinleri ve o dinlere mensup olan insanları daha aşağıda görüyoruz ? Neden hoşgörüsüz bir ümmet olduk ? İnsanları hor görür dinsiz veya kâfir diye yaftalarsan, dinimize katkısı olmaz aksine söylediklerin gerçek olur. Din düşmanı artar. Lütfen hoşgörü nedir bütün müslümanlar önce biz öğrenip, benimseyelim.

yanıt0
yanıt1
Hakan Arslanoglu:

İçinde Allah sevgisi olan kullardan demek. inşallah en kısa zamanda Müslüman olur.

38
5
yanıtYanıtla
Hamdi Baba :

Spordan sonra politikaya atlayacakmış. :)

25
16
yanıtYanıtla
Ibrahim Ozturk:

Allah diyen aslan geldi aklıma nedense

29
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title