Haberler

Rize: Çaykur Rizespor'da Yüzler Gülüyor

Çaykur Rizespor, Turkcell Süper Ligi'nin 8. Haftasında Kendi Sahasında Oynadığı Gaziantepspor Maçını 2 Golle Kazanarak 8 Puanla 13. Sıraya Yükseldi.

Çaykur Rizespor, Turkcell Süper Ligi'nin 8. haftasında kendi sahasında oynadığı Gaziantepspor maçını 2 golle kazanarak 8 puanla 13. sıraya yükseldi.

Çaykur Rizespor Kulübü Asbaşkanı Yılmaz Zehiroğlu, Gaziantepspor karşısında üstün bir futbol oynadıklarını ve bu futbolun umut verici olduğunu söyledi. Futbolcuların canla başla mücadele ettiği bu maçta bütün Çaykur Rizespor camiasının elinden geleni yaptığını belirten Zehiroğlu, "Gaziantepspor karşısında oynadığımız bu güzel futbolun sonucu olarak 3 puan aldık. Futbolcularımız maç boyunca ellerinden gelenin en iyisini yaptı. Erken dakikalarda gol bulmamız bizim için çok iyi moral olurken rakibin dengesin sarstı. Bu maçta oynadığımız güzel futbol ve alınan 3 puan bütün Çaykur Rizespor camiasını mutlu etti. Biz bundan sonraki maçlarımızda da aynı başarıyı yakalamak için çalışıyoruz ve çalışmalarımız sonuçsuz kalmayacak" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title