Haberler

Rıdvan Dilmen, Özgecan'ın Katillerine Lanet Okudu

Güncelleme:

Rıdvan Dilmen, Özgecan Aslan'ın öldürülmesine isyan ederek "Küfür mü edeyim, ne yapayım? Allah belalarını versin." dedi.

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programına, Mersin Tarsus'ta öldürülen Özgecan Aslan'la ilgili Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay'ın söyledikleri damga vurdu. Programda Özgecan'ın katillerine ağır sözler sarf edilirken şu ifadeler kullanıldı:

"İDAM EDİLİRLERSE KURTULURLAR"

Güntekin Onay: Cezaevlerinin içinde kendine has adalet mekanizması vardır. Müsterih olunuz. Bu tip sapıkça, tecavüz suçları işleyenler, çocuk tecavüzcüleri idam edilirlerse kurtulurlar. Ben, cezaevlerinde her gün ölmek için dua edeceklerini düşünüyorum. Ölmekten daha beter olacaklarını düşünüyorum. Herkesin içi rahat olsun.

"O OLAYDAN SONRA 24 SAAT YAŞAMALARI BİLE GÜNAH"

Rıdvan Dilmen: Bunu kanunlara bağlayacaksın yalnız. Şerefsiz, babası da şerefsiz onun. Babası da gidip taktik vermiş, namussuz. Sen zaten gerekli her şeyi söyledin. Küfür mü edeyim ne yapayım. Allah belalarını versin. O olaydan sonra 24 saat yaşamaları bile günah. Bu tür suçların yasalaştırılıp bunların 24 saat içinde yok edilmesi lazım. Asacaksın, göndereceksin.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Rıdvan Dilmen Güntekin Onay Tarsus Mersin Spor Haberler

500

Yorumlar (65)

işt:

böyle insanları asmıcan deney olarak hayvan kullancagına onu kullanıcan

48
0
yanıtYanıtla
BİRİSİ:

YAZAN ELLERİN DERT GÖRMESİN İNŞALLAH

yanıt12
yanıt0
cemil6:

Mustafa denizli ilk sert tepkiyi gösterdi. . cok dogal icinden gelenleri söyledi maratonda. . sonrada diger sovmenler cakar dilmen vs. . sov yapiyorlar. . belki canli yayin yönetmenleri tembihlediler. . . reytingimiz artsin. . . okadar cok yapmacik seyler ve yalanlar varki insan ister istemez kararsizliga düsüyor. . . ama 20-25 yil önce insanlar cok dogal ve normallerdi.

15
26
yanıtYanıtla
hüseyinm@m.m:

kardeş yanlış düşünüyorsun bu olay yenilir yutulur bir olay değil medya önünde kim varsa halkın duyarlılığını dile getirme sorumluluğu vardır çakar, denizli, dilmen, zeybekçi ve digerleri halkının duygularını ekranlarda dile getiriyorlar helal olsun

yanıt1
yanıt1
Hasan Hüseyin Şahin:

sen mustafa denizlinin borazanımısın? dilmenin şov yapmaya ne gereksinimi var ki böylesi bir durumu bile şov maksadıyla kullanabilecek birisi olduğunu düşündürecek hangi eylemi mevcut dilmenin ?yorumun bile yorum niteliği taşımıyor . . .

yanıt0
yanıt1
AngaralimobilWeb@haberler.com:

TC.de yasiyorsaniz bir kere degil bin kere düsünün. TC, nin anlamini anlamaya calisin. TC demek Tecavuzcular Cumhuriyeti demek. Utanc verici bir Cumhuriyet. Ben Tecavuzcular Cumhuriyetin vatandasligindan cikiyorum. Darisi kalanlarin basina.

9
30
yanıtYanıtla
isimsiz:

fenerbahçeyi araya koymadımı şaşırdımmm

6
28
yanıtYanıtla
dindar:

ben bir dindar insan olarak bu partinin dinimizi kullanmasını kaldıramıyor lütfen dinimize karışma din kul ile allah arasındadır orda size yer yok

15
9
yanıtYanıtla
yahya:

Medyanın derdi Şarlatanlık. . Sorumlu TV Dizileridir. . AŞK-I MEMNU gb SAPIKLILARI milletin beynine yerleştirenler MEDYADIR

17
6
yanıtYanıtla
4 /c:

ESKİDEN CEZA EVİ KADER MAHKUMLARIYLA DOLUYDU. ŞİMDİ . . . . . . . . .

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title