Haberler

Rıdvan Dilmen'den Necip Uysal'a büyük övgü: Heykeli dikilmeli

Güncelleme:

Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'ni deplasmanda 3-0 yendiği maçı değerlendiren ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, siyah-beyazlı takımın kaptanlarından Necip Uysal'dan övgüyle bahsetti. Dilmen, tecrübeli futbolcunun heykeli dikilecek oyunculardan olduğunu söyledi.

Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk oldu. Siyah-beyazlılar rakibi 3-0'lık skorla yenmeyi başardı.

NTV'de konuşan Rıdvan Dilmen, Gençlerbirliği - Beşiktaş maçını yorumladı. Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ta uzun yıllardır forma giyen Necip Uysal'ın performansından övgüyle bahsetti.

"HOCALARIN KAFASI ÇALIŞMIYOR, ELEŞTİRENLERİN Mİ ÇALIŞIYOR?"

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Necip Uysal'ın taraftarın belki hayal ettiği bir futbolcu olmadığını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Futbolcuların heykelleri dikilir... Mesela Alex heykeli dikilecek kadar önemli bir oyuncuydu. Sergen Yalçın yetenek olarak çok büyük bir oyuncuydu. Hagi de öyle daha da sayabilirim. Necip de heykeli dikilecek oyunculardan bir tanesi. Rıza Çalımbay, altyapıdan gelmiş, futbolu Beşiktaş'ta bırakmış. Necip Uysal'ı ben 11 yaşından beri tanıyorum. O da Rıza Çalımbay gibi olacak. Necip, 10 hocayla çalışmış. Bunların hiçbirinin kafası çalışmıyor da Necip'i eleştirenlerin mi kafası çalışıyor? Adam çıktı şıkır şıkır kapasitesiyle oynadı" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Necip Uysal Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

ultra:

ya rıdvan sende bişey biliyomuş gibi yorumcu oldunya necip i 8 taş yokluktan oynatıyo aynı lens gibi fırsatı bulsa tükürecek necip tff oyuncusu futbol cahilliği yapana kadar cimbomu izlede bişeyler öğren:)

11
6
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Memlekette herşey bitti milletin heykeline geldi sıra. Tamam futbol güzel , izlemek güzel ama günlerce konuşulacak herşeyin üstünde tutulacak bişey değil. Sadece bir oyun . Boş işlerle uğraşmakta üstümüze yok. . . . . . . . . . .

12
1
yanıtYanıtla
yorumsuz:

helal olsun sana yorumcu. lafı ağzımdan aldın. eğer bu memlekette heykeli dikilecek biri varsa o da benim. ha ha ha haa.

yanıt4
yanıt2
bu ne ya:

İlhan Mansız la Hasan Şaş''ı unutmayın.

yanıt2
yanıt3
Aa:

Heykeli dikilecek biri varsa o da mesut özildir. Adam 20 milyon euro kazandıgı arsenali bırakıp fenere 3.5 milyona geldi.

4
5
yanıtYanıtla
mesut:

Zaten heykelden başka bir şeyde olmaz ondan

yanıt6
yanıt1
senar:

heykeli dikilecekte işte karar veremiyoruz, bakırdan mı olsun, altından mı olsun nasıl yapacağımıza daha karar veremedik. Birde sıra var, daha Sabri sarıoğlunun heykelini dikecez önce.

5
1
yanıtYanıtla
Gobi çölü:

yapma radovan, beşiktaşın içine truva atı mı yerleştireceksin..

1
2
yanıtYanıtla
as:

sen kendini ne sanıyorsun rıdvan? bir futbolcunun heykelini dikmeye sıra gelene kadar Türkiyede kimler var? BU ÜLKEDE NE PROFLAR, SANATÇILAR GELDİ GEÇTİ. . . . . . . . . . .

2
0
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Ne anlatıyor bu değişik

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title