Haberler

Rıdvan Dilmen'den Arda Güler'in penaltısı için olay yorum: Sarı kart görmeliydi

Güncelleme:

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Arda Güler'in yerde kaldığı pozisyonda verilen penaltı gündemi salladı. Ünlü yorumcu hakem Halil Umut Meler'in yanlış kararlar verdiğini söyleyip, "Arda Güler'in pozisyonu penaltı değil. Aldatmaya yönelik harekete sarı kart verilecekse Osayi'ye değil Arda'ya verilmeliydi" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, 10 kişi kaldığı ve geriye düştüğü maçta Fenerbahçe'yi 4-2'lik skorla mağlup etti. Karşılaşmanın 41. dakikasında Fenerbahçe, Valencia'nın penaltı golüyle öne geçti.

ARDA YERDE KALDI

Beşiktaş savunmasını ipe dizen Arda Güler, Onur Bulut'la yaşadığı pozisyon sonrası yerde kaldı. Hakem Halil Umut Meler, penaltı verdi. Beşiktaşlılar itirazda bulundu.

Rıdvan Dilmen'den Arda Güler'in pozisyonu için olay yorum: Penaltı değil, sarı kart görmeliydi

"PENALTI DEĞİL"

TV 8.5 yorumcusu Rıdvan Dilmen, hakem Halil Umut Meler'in Arda'nın pozisyonunda penaltı verip, ceza sahası içinde yerde kalan Osayi'ye sarı kart çıkartmasıyla ilgili "Penaltı pozisyonunda Arda'nın attığı her çalımda Beşiktaşlılar müdahale etti ama ceylan gibi sıçradı çocuk. Onur topa müdahale etmedi ancak Arda daha müdahale gelmeden kendini bırakmaya başladı ve penaltıyı aldı. O yüzden VAR karışamadı. Sonuç olarak bence o pozisyon penaltı değildir. Arda Güler'in pozisyonu penaltı değil. Aldatmaya yönelik harekete sarı kart verilecekse, Osayi'ye değil Arda Güler'e verilmeliydi. Bana kalırsa yapılan müdahale verilen penaltıdan daha sert" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Halil Umut Meler Rıdvan Dilmen Arda Güler Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

ömer güner:

Zaten işiniz gücünüz feneri düşürmek.ridvan Dilmen sendemi

3
52
yanıtYanıtla
kavruk ali:

hadi hakemler görmedi tamam Arda da öyle sandıydı peki bu pozisyonuevire çevire izleyen ve net penaltı olmadığını gördüğü halde penaltı diyen VAR a ne demeli. kimse sormayacak mı bunun hesabını?

40
0
yanıtYanıtla
Fuat Genç:

Penaltı değilse değil, biz bu sahalarda kendini denize atlar gibi atlayıp penaltı alanları çok gördük, senden daha iyi çalım yapıyor kıskandın mı, Rıdvan efendi senin artık bizde bir gram kredin kalmadı hadi başka kapıya yallah.

1
17
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title