Haberler

Radamel Falcao, Galatasaray'ın 6. Kolombiyalısı oldu

Güncelleme:

Galatasaray'ın yeni transferi Radamel Falcao, sarı kırmızılıların 6. Kolombiyalı oyuncusu oldu. Galatasaray'da daha önce Mondragon, Gustavo Victoria, Jersson Gonzalez, Juan Pablo Pinto ve Robinson Zapata forma giymişti.

Galatasaray, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Fransa'nın Monaco takımından Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'yu kadrosuna kattı. Artık sarı-kırmızılı formayı giyecek olan Falcao, Aslan'ın da 6. Kolombiyalı futbolcusu olacak.

İLK KOLOMBİYALI MONDRAGON

1959 yılından günümüze kadar olan bölümde Aslan'ın ilk Kolombiyalı futbolcusu Faryd Mondragon oldu. Cimbom'un uzun yıllar kalesini koruyan Mondragon, 2001-2007 yılları arasında görev yaptı. Sarı-kırmızılılarda top koşturan diğer Kolombiyalı oyuncular ise Gustavo Victoria (2001-2002), Jersson Gonzalez (2002), Juan Pablo Pinto (2010-2011) ve Robinson Zapata (2011).

EN ÇOK BREZİLYALILAR TRANSFER EDİLDİ

Galatasaray, 1959 yılından beri en çok Brezilyalı futbolcuları transfer etti. Aslan, 21 sambacı futbolcuyu renklerine bağladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Mondragon Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

ANTİ CİMOŞ:

çöp.

2
15
yanıtYanıtla
FENEVLI:

HI HI TAMAM

yanıt5
yanıt3
NANNiii PöRRRSiiiiL FENEVE:

DüüüüüüüD

yanıt0
yanıt0
gsli:

HAGİ UEFAYI JARDEL SÜPER KUPAYI DIROBA EMİRES KUPASINI KAZANDIRDI FENEVİN YILDIZLARIDA TIRABZONUN KUPASINI KAZANDIRDI UMARIM SENDE BİZE BİR KUPA KAZANDIRIRSIN

12
2
yanıtYanıtla
SEDAT:

10 golden fazla atamaz! boş transfer.

1
2
yanıtYanıtla
UYANIK:

YETER ZATEN, DİĞER 9-10 KİŞİYE DE ORTALAMA 10AR GOL YAZSAN ŞAMPİYONUZ YİNE. . ÖNEMLİ OLAN KUPA, KUPA SAHİBİ DE BELLİ. . SEN DE AĞLA. . :d

yanıt1
yanıt1
METIN OKTAY:

GSLI HEPSI DOGRUDA BIRTEK YANLISIN VAR ODA TRABZONUN KUPASINI KAZANMADI - CALDI ; CALDILAR . ISTE YANLISIN BU GSLI

1
2
yanıtYanıtla
Mondragon Ferit:

kolumbiya godumu oturtur

1
1
yanıtYanıtla
grean:

çok iyi insan, ülkemize gelmesine sevindim, ailesiyle biz onu karşılarken onure ettik, onlar da sempatik tavırlarıyla bizi onure ettiler. Ancak başarılı olamaz, balon söner, eski gücü yok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title