Haberler

    Ligde 2. Kez Maça Çıkmayan Kayseri Erciyesspor, Küme Düşürüldü

    Güncelleme:

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 3. Ligde 2. kez maça çıkmayan Kayseri Erciyesspor'u küme düşürdü. Erciyesspor, 2006-07 sezonunda Türkiye Kupasında Beşiktaş'la final oynamıştı.

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun bugünkü toplantısında alınan kararlar açıklandı. Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a para cezası, tribün kapama gibi yaptırımlar uygulandı. Aynı sezon içinde ikinci kez maça çıkmayan Kayseri Erciyesspor'un ise bir alt lige düşürüldüğü duyuruldu.

    Yapılan açıklama şu şekilde:

    "KAYSERİ ERCİYESSPOR Kulübünün, 29.04.2018 tarihinde oynanan MUĞLASPOR-KAYSERİ ERCİYESSPOR TFF 3. Lig 2. Grup müsabakasında, bir sezon boyunca ikinci defa müsabaka kıyafeti ile belirlenen ve ilan olunan saatte sahaya gelmemesinden dolayı Futbol Müsabaka Talimatı'nın 24/1-a Maddesi uyarınca (3-0) HÜKMEN MAĞLUP SAYILMASINA VE BİR ALT LİGE DÜŞÜRÜLMESİNE, BU MÜSABAKA TARİHİNDEN İTİBAREN BU TAKIMLA MÜSABAKASI OLAN DİĞER TAKIMLARIN MÜSABAKALARI OYNAMAKSIZIN HÜKMEN GALİP GELMİŞ SAYILMASINA

    Karar verilmiştir."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu SBS Spor Haberler

    500

    Yorumlar (5)

    Messy:

    Efsane olan nedir açıklasanıza? Sıradan bir anadolu takımı yani ne var bunda?

    11
    0
    yanıtYanıtla
    K.E:

    Neresi efsane bu takımın?

    1
    4
    yanıtYanıtla
    mantıköy:

    YÖNETMELİK NE DERSE O DUR KARDEŞİM

    2
    3
    yanıtYanıtla
    salur beyi:

    düşene her kes vurur. . yazık.

    1
    4
    yanıtYanıtla
    meto67:

    türkiyede bu gibi olaylrı çok görürüz artık erciyesspor , bjk derken hakı yenen takımlar bunu yapar ve türk futbolu böylelikle biter geçmiş olsun türk futboluna

    1
    2
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title