Haberler

Ortalık fena karışacak! Fenerbahçe, "Sezonun sorusunu soruyoruz" diyerek Galatasaray'ı bombaladı

Güncelleme:

Fenerbahçe, "2022-23 Süper Lig sezonu 26 haftalık özeti" başlığıyla sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Sezon içinde Galatasaray cephesinden yapılan açıklamaları ve bazı maçlarda yaşanan pozisyonları hatırlatan sarı-lacivertliler paylaşım zincirini, "Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Türk futbolunun geleceği adına endişe ediyor, sezonun sorusunu soruyor, son kararınızı merak ediyoruz; lige devam ediyor muyuz etmiyor muyuz?" ifadeleriyle bitirdi.

Fenerbahçe resmi sosyal medya hesabından Galatasaray'a gündeme oturacak göndermelerde bulundu. Sarı-lacivertlilerin paylaşım zinciri kısa sürede taraftarından büyük beğeni topladı.

"LİGE DEVAM EDİYOR MUYUZ ETMİYOR MUYUZ?"

Sezon içinde Galatasaray camiasının yaptığı açıklamaları ve bazı maçlarda yaşananları hatırlatan Fenerbahçe, paylaşım zincirini, "Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Türk futbolunun geleceği adına endişe ediyor, sezonun sorusunu soruyor, son kararınızı merak ediyoruz; lige devam ediyor muyuz etmiyor muyuz?" ifadelerini kullanarak bitirdi.

SOSYAL MEDYADAN YAYLIM ATEŞİ

Fenerbahçe'den "2022-23 Süper Lig sezonu 26 haftalık özeti" başlığıyla yapılan paylaşımlar şöyle:

  • 19 Ekim 2022:"MHK Başkan Vekili Murat Ilgaz Fenerbahçe kongre üyesi. Kendisinin görevden alınmasını istiyoruz!"
  • 20 Ekim 2022:"Bu kurguyu yapanın başına yıkarız. Her hafta GS TV'den takımların uğradığı haksızlıkları yayınlayacağız."
  • 23 Ekim 2022:"Bu ligi bitirtmeyiz!"
  • 29 Aralık 2022: Demir Grup Sivasspor-Galatasaray maçı vesilesiyle "Ofsaytımsı" tanımının Türk futbol literatürüne dahil edilmesi!
  • 20 Ocak 2023:"Biz PFDK Başkanı'nın cübbesini giyip adaletli kararlar almasını beklerken o sırtında Fenerbahçe formasıyla kararlar almaya devam ediyor."
  • 21 Ocak 2023:"Biz PFDK'nın adaleti sağlaması gereken bir kurum olduğunu dile getirdik. Bazı kulüpler üstüne alınmış bunu."
  • 21 Ocak 2023:"Ali Koç Kulüpler Birliği Başkanı kimliğini kullanarak TFF ile birebir görüşmeler yapıyor…"
  • 2 Şubat 2023: Milyonların önünde, "göz göre göre" Adana Demir Spor maçında, Fenerbahçe Futbol Takımını lig yarışından koparmak için yapılan hamle!
  • 11 Mart 2023: Bir pozisyonun, değil kırmızı kart faul dahi olmadığını gösteren görüntünün saklanıp "manipülasyon" odaklı bir "görüntümsünün" kamuoyuna Bein Sports-Trio programı vesilesiyle servis edilmesi.
  • (Lig yarışının 'görüntü açıları' seviyesinde dizayn edilmesi)
  • 16 Mart 2023: Güdümlü yazan, çizen, konuşan "sözde medya mensupları" ve gayriresmi ağızların devreye sokulması, algının başlatılması.
  • 17 Mart 2023: Rakip Takım Teknik Direktörünün çok masumane(?!) bir mesajla konuyu legalize etmesi: "Lale Orta hakkında çıkan haberler umarım doğru değildir. Tek söyleyebileceğim şey bu
  • Rakip Takım Başkanının "MHK Başkanı iddialarıyla ilgili inanmadım, böyle bir şey olamaz, bu tevatürdür, mümkün değil." açıklamasıyla aynı manipülasyonun 'yönetim seviyesinde' gündeme taşınması!
  • Dip not: 17 Mart 2023: Rakip oyuncuya saldıran Fernando Muslera'nın yaptığının sarı kart ile "geçiştirilmesi" Ve bilmediğimiz, kamuoyuna yansımayan, kapalı kapılar arkasında organize edilen kim bilir daha nice olaylar, algılar!
  • Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Türk futbolunun geleceği adına endişe ediyor, sezonun sorusunu soruyor, son kararınızı merak ediyoruz; lige devam ediyor muyuz etmiyor muyuz?"

Ortalık fena karışacak! Fenerbahçe, 'Sezonun sorusunu soruyoruz' diyerek Galatasaray'ı bombaladı

Ortalık fena karışacak! Fenerbahçe, 'Sezonun sorusunu soruyoruz' diyerek Galatasaray'ı bombaladı

Ortalık fena karışacak! Fenerbahçe, 'Sezonun sorusunu soruyoruz' diyerek Galatasaray'ı bombaladı

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Galatasaray Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

İbrahim Demirel:

Bir kerede başarısız olduğunu kabul et sayın Koç. Herhangi bir yeteneğinin olmaması, sadece soyisminin ağırlığı ile Fenerbahcenin başına gelmiş olman, başarısızlığının en büyük etkenidir.

76
30
yanıtYanıtla
DELİ KADİR:

penaltıbahçe hala neden konuşuyor. direk kırmızılar rakip takıma verilmiyor. penaltılarımız verilmiyor. bize verilen sarı kartlar çok ucuz. sizin her maç kırmızı penaltınız var. daha ne yapsın mhk size.

38
27
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Türk futbolunun kara lekesi

26
14
yanıtYanıtla
Google ile kayıt ol :

Salata saraylılar doluş yine :D

21
19
yanıtYanıtla
elmor:

Yav 24 maçta 14 penaltı kullanmışsın hâlâ vır vır ediyosun be!.

23
13
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Bir insan = Boş insan. Takım iyi olduğunda ve lehine yapılan yanlışlarda ya susan veya yanlışa sahip çıkan biri. Aleyhine verilen bir taç atışın da bile sesi Van ilimizden bile duyulan beceriksiz bir yönetici Ali Koç.

19
7
yanıtYanıtla
erman genç :

ALİ KOÇ KOLTUĞU BIRAKMAMAK İÇİN HER SENE KAOS PEŞİNDE NE KOLTUKMUŞ BEE,,!

18
7
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Takımın başına geldiğinde yaptığı 3 kuruşluk yardımı yaptığı boş transferlerle takımı 50 kuruş zarara uğratan ALİ KOÇ. Kurban ol Aziz YILDIRIM a

15
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title