Haberler

Ömer Bayram'dan, Fenerbahçe'nin teklifine yanıt: Teşekkür ederim ama Galatasaray'da kalacağım

Güncelleme:

Galatasaray'dan 6 aydır maaş alamadığı iddialarını yalanlayan Ömer Bayram, Fenerbahçe'nin "Sözleşmeni feshet, bize gel" teklifine sarı-kırmızılı takımda kalacağını söyleyerek olumsuz yanıt verdi.

Ömer Bayram'a F.Bahçe'den gelen teklif basında yer almıştı. Emre Belözoğlu, Galatasaray'dan bir süredir parasını alamadığı iddia edilen Ömer Bayram'a "Serbest kal bize gel" teklifi yapmıştı.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Ömer Bayram, "Bazı medya organlarında 6 aydır maaş alamadığım yönünde yer alan haberler tamamen asılsızdır" sözlerine yer verdi.

"TEKLİFİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM"

Ömer Bayram'dan Fenerbahçe'nin teklifine dair bir açıklama ise gelmemişti. 28 yaşındaki oyuncunun bu öneriye "Teklifinize teşekkür ederim ama ben Galatasaray'da kalacağım" yanıtı verdiği ortaya çıktı.

Ömer Bayram'ın 30 Haziran 2021'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Ömer Bayram Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

ÖMER BAYRAM:

ADAM ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ VERMEK VARKEN NEDEN KANSERLE MÜCADELİYİ SEÇSİNKİ ZATEN :D

29
3
yanıtYanıtla
fb:

he he he mücadele ediyorsunuz :)

yanıt0
yanıt0
Emekli GAZETECI:

Görülüyorki GS Futbolcu ALIRKEN Futbol kalitesi kadar karakter kalitesinede BAKMIS. . SECICI DAVRANMIS BRAVO. . Giden Bir cok YABANCININ Dönüp GALATASARAYLA OLAN Gecmisi SIKCA ANIMSAMASI Gibi. . . . !

10
2
yanıtYanıtla
beyaz:

ömer bayram bende bir gs taraftarı olarak seni kutluyorum ama umarım bu yönetim senide arkadan vurmaz

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title