Haberler

    Ömer Aşık'tan Mesaj Var

    Takımı Chicago Bulls'un evinde Brooklyn Nets'e mağlup olduğu maçta 12 dakika süre alan milli basketbolcu, karşılaşma sonunda açıklamalarda bulundu.

    NBA'de milli basketbolcu Ömer Aşık'ın forma giydiği Chicago Bulls, sahasında Brooklyn Nets'e 124-96 mağlup oldu.

    Deplasmanda üst üste ikinci maçını kazanan Nets'te Quincy Acy 21, Allen Crabbe 20 ve Joe Harris 16 sayıyla galibiyete katkı sağlayan isimler oldu.

    Bulls cephesinde Sean Kilpatrick'in 20, Bobby Portis'in 18 sayısı mağlubiyeti engelleyemedi. Milli basketbolcu Ömer Aşık ise 12 dakika süre aldığı mücadeleyi 2 sayı, 3 ribaunt 1 asist ve 1 top çalmayla tamamladı.

    Maçtan sonra AA muhabirine açıklamada bulunan Ömer Aşık, "Bu sezon, bizim takım için bitmiş durumda. Geçirdiğim hastalıktan dolayı son iki maçta forma giyebildim. Uzun süre oynayamadım. Daha yeni yeni kendime gelmeye başladım. Sahada elimden geleni yaptım." ifadelerini kullandı.

    Uzun süre oynamadığı için maç eksiği olduğunu aktaran milli basketbolcu, "Şu an çok daha iyiyim. Bu sezon bitti, gelecek sezona en iyi şekilde hazırlanacağım. NBA'de oynayan bizleri, her zaman destekledikleri için Türk basketbolseverlere çok teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

    Sonuçlar

    -: 120-126

    -: 116-105

    -: 102-108

    -: 102-115

    Chicago Bulls-Brooklyn Nets: 96-124

    Los Angeles Clippers-: 115-134

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Brooklyn Nets Chicago Bulls Ömer Aşık Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title