Haberler

Oğuz Çetin, 24 yıl önceki F.Bahçe ayrılığıyla ilgili konuştu: Gitmeye kendimiz karar verdik

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin İmparator lakaplı eski futbolcusu Oğuz Çetin, katıldığı programda sarı lacivertlilerden 1996 yılındaki ayrılığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. O dönem Aykut Kocaman ile takımdan ayrılan Çetin, "Fenerbahçe'den biz gittik. Çünkü istenmediğimizi biliyorduk. Sözleşmemiz devam ediyordu. Gitmeye kendimiz karar verdik" dedi.

Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Oğuz Çetin, NTV'de yayınlanan ve Emek Ege'nin sunduğu "Kırılma Anı" programına katıldı.

Oğuz Çetin, 1996 yılında Türk futbolunda adeta bomba etkisi yaratan Fenerbahçe'den ayrılığıyla ilgili konuya değindi. Şampiyonluk yolunu açan Trabzonspor maçının öncesinde ayrılığı bildiğini vurgulayan 57 yaşındaki futbol adamı, "Karşılaşma öncesi Aykut Kocaman ile Fenerbahçe'den ayrılacağımızı biliyorduk. O yüzden Trabzonspor maçını zor bir psikoloji içerisinde oynadım" dedi.

"BİZ GÖNDERİLMEDİK"

Sarı lacivertli kulüpten ayrılığının perde arkasını anlatan Çetin, "Beklenen bir süreç yaşandığı için konu oraya gitti. O yıllar çok geride kaldı. O dönem çok kırıldık. Çünkü biz bunu hak etmedik. Şunu da bilinmesini istiyorum. Aykut Kocaman ile Fenerbahçe'den biz gittik. Çünkü istenmediğimizi biliyorduk. Sözleşmemiz devam ediyordu. Fenerbahçe, kaosa sürüklenecekti. Bu bize yakışmazdı. Biz gitmeye kendimiz karar verdik. Biz gönderilmedik" ifadelerini kullandı.

TARİHİ MAÇTA GOLLER OĞUZ VE AYKUT'TAN GELMİŞTİ

Fenerbahçe, 1996 yılında Trabzonspor ile şampiyonluk yarışına girmiş ve sezonun bitimine 2 hafta kala oynanan karşılaşmayı Oğuz Çetin ve Aykut'un golleriyle 2-1 kazanmıştı. Bu galibiyetle şampiyonluk yolu açılan sarı lacivertliler, sezon sonunda mutlu sona ulaşmıştı. Sezon sonunda da Oğuz Çetin ile Aykut Kocaman İstanbulspor'a transfer olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Trabzonspor Oğuz Çetin Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

ADNAN:

Başkan Ali Şenin kovduğu Trabzonda maçtan sonra uçağa dahi almadığı adamlar şimdi çıkmış biz kendimiz ayrıldık diyorlar. Biz o günleri yaşadık biliyoruz. Aykutun maçtan sonra verdiği demecide uutmadık. AYKUT VE OĞUZ sinsi ve içten pazarlıklı kişilerdir. davranışları ile bunu göstermişlerdir. FENERBAHÇE Camiası yinede onlara sahip çıkmaktadır. Ben 50 yıllık FENERBAHÇELİ olarak onları hiç zaman affetmeyeceğim. Tüm FENERBAHÇE Camiasına saygılarımı sunarım

1
2
yanıtYanıtla
AL BİR GERÇEK DAHA:

''FB çe Kaosa sürüklenecekti''diyor, Sn KOÇ hala gönderdiği Aykut KOCAMAN ı dışlıyor, aslında oda biliyor KOCAMAN ın nasıl bir FB li olduğunu, kendisi gönderirken bile sözleşmesinde yer alan maddeyi işletmediğini, alacaklarını FB de bıraktığını gördü, sırf FB nin önü açılsın, YILDIRIM dan sonraki bölünmüşlük devam etmesin diyerek ayrıldığını. İçimiz kan ağlıyor, bugün gerçekler daha iyi anlaşılıyor, öyle her yıl 10-15 topcu almadanda başarılı olunabildiğini gösteren YILDIRIM ve ekibini mumla arıyoruz.

3
0
yanıtYanıtla
Xyz:

Aynen öyle Aykut kocaman o yoklukta neler başarmış şimdikide Bo boş konuşuyor o kadar transfer içinde

yanıt0
yanıt0
52/1Afyonlu:

işallah fb nin büyükleri koç un defterini dürerler. zira kadıköydeki fb lilerde iş yok. . . sp. dan topçudan anlamıyorlar. keşke başka ile taşınsa fb yazık ediyorlar 3 senedir hep yeremi bakaçağız sahamızda netsikorla . . . ayıpdır günahdır. . koç vede şakşakçıları bırakın fb yakasından düşün yeter beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

0
0
yanıtYanıtla
Metin Güneş:

Aykut Kocaman adam gibi adamdır laflarınızı bilin hadsixlik yapmayın Ali şen Başkan bile çıktı itiraf etti neyin peşindesiniz siz kral ve imparator efsaneleri kimse ağzına alamaz futbol cahilleri nankörlük bu ortada Kocaman bir gerçek var Fenerbahçe durum ortada çare Kocaman gerisi teferruat Koç Başkan yetmedimi bu inat gurur Erol bulut şampiyon başarı unut

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title