Haberler

O eski halinden eser yok şimdi! Szymanski'nin performansı taraftarları çileden çıkardı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Hatayspor ile deplasmanda oynadığı maçta, son haftaların formsuz ismi Szymanski'nin performansı taraftarların tepkisini çekti. Yıldız futbolcu, peş peşe kaçırdığı pozisyonlar sonucu eleştiri oklarının hedefi oldu.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Volkan Demirel'in çalıştırdığı Hatayspor ile kozlarını paylaştı.

OSAYI PERDEYİ AÇTI

Mücadelenin 25. dakikasında Edin Dzeko'nun pasında topla buluşan Osayi-Samuel rahat bir vuruşla topu ağlara yolladı. Fenerbahçe maçta 1-0 öne geçti.

TADIC KESTİ, CENGİZ AFFETMEDİ

Attığı gol sonrası baskısını giderek arttıran Fenerbahçe, 40. dakikada Tadic'in nefis ortasında arka direkte boş kalan Cengiz uzak köşeye düzgün bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi.

SZYMANSKI'NİN PERFORMANSI TEPKİ ÇEKTİ

Mücadeleye damga vuran isim ise son dönemlerin formsuz futbolcusu Szymanski oldu. Szymanski, maç sırasında kaçırdığı pozisyonlar nedeniyle tepki çekti. Yıldız futbolcu, art arda kaçırdığı gol fırsatları ile eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Hatayspor Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

Mustafa Kaya:

ah be symanski galatasaraya gelde şampıyonluk Yaşa .. ismail kartal bitirdi seni yazık busenede şampıyon olamayacaklar üzülüyorum şu klas topculara

10
42
yanıtYanıtla
Erhan Sarac:

Fitosarayda oynamam diyor hahaha

yanıt15
yanıt7
Babayaro:

Bence performansı tepki çekmedi, tepki sadece o kaçırdıkları yüzünden. Yoksa performansı bugün genelde iyidi.

38
3
yanıtYanıtla
Taner Akçay:

Tepki falan çekmedi ya abartmayın. Sadece çok istedik gol atmasını. Kendine gelebilmesi için... Yoksa performansı gayet iyiydi

24
4
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Gitmeseydin oğlum fenere. Fener 2 maç alkışlar 3 maç sonra satar adamı

10
16
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Sen böyle oynamaya devam et bugün kaçırırsın yarın atarsın patlayacağın maç inşallah gs maçı olur sen bizim kıymetli bir futbolcumuzsun

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title