Haberler

Negredo'nun Golüne Ofsayt Bayrağı Kaldıran Yardımcı Hakem, FIFA Kokartını Kaybetti

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın "Bu hakemi takip edeceğiz." dediği yardımcı hakem Cem Satman, FIFA kokartını kaybetti.

Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinde şimşekleri üzerine çeken FIFA kokartlı yardımcı hakem Cem Satman'ın kokartının alındığı öğrenildi.

Derbide Negredo'nun ağlara giden topunda ofsayt olmadığı halde bayrak kaldıran Cem Satman için Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Bu hakemi takip edeceğiz" demişti.

FIFA LİSTESİNE İBRAHİM ÇAĞLAR UYARCAN GİRDİ

MHK de Satman'a 6 hafta maç vermemişti. Kokardı alınan Cem Satman'ın yerine FIFA listesine İbrahim Çağlar Uyarcan girdi.

2012-2013 sezonundaki Beşiktaş-G.Saray derbisinde de yine Beşiktaş aleyhine hata yaptığı gerekçesiyle yardımcı hakem Erdinç Sezertam'ın FIFA kokardı alınmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İbrahim Çağlar Fikret Orman Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (12)

Karakartal:

Ne Demiştik. Beşiktaş''la Uğraşanın Çocuğu Olmaz

5
12
yanıtYanıtla
Mesut:

Ağlayacaksanız oynamayalım beyler ?

10
3
yanıtYanıtla
SSS:

ANADOLU TAKIMLARINA YAPILAN HAKSIZLIKLARA KİMSE SES ÇIKARMIYOR BÜYÜTÜLMÜŞ TAKIMLARIN BİR GOLÜ PENALTISI VERİLMESİN KIYAMET KOPUYOR BU NASIL ADALETTİR ARKADAŞIM TAMAM DAHA ÇOK TARAFTARLARI OLABİLİR BU TAKIMLARIN AMA BU DEMEK DEĞİLDİRKİ ANADOLU TAKIMLARININ HAKKI YENİLSİN MADEM BÜYÜK TAKIMSIN ÇIKIP HAKKINLA YENECEKSİN HAKEM LE DEĞİL BU DÜZEN BÖYLE GİDECEK İSE ANADOLU TAKIMLARI BİR LİG KURSUN O LİGTE MÜCADELE ETSİNLER 4 BÜYÜTÜLMÜŞLERDE KENDİ ARALARINDA OYNASIN DURSUNLAR

8
3
yanıtYanıtla
fenerli-1:

O ZAMAN MERKEZ HAKEMI NEDEN ATAMIYORLAR KUAREZMAYA VERILMEYEN DIREK KIRMIZI FENERIN VERILMEYEN IKI PENALTISI TAKDIR HAKLARINI HEP 8JK-dan KULLANMA YENE SAYYIMMI

3
7
yanıtYanıtla
en büyük bjk:

zirvedeyiz beyler biraz bağırın sesiniz duyulmuyor::))))

6
3
yanıtYanıtla
BJK-Sonic:

arkadaş federasyon başkanı BJK li diyorsunuzda bu adam 2012 de geldi neden o zamanlarda şampiyon olamadık iyi oynayıp hakkımızla kazanıyoruz kimse boşyere konuşmasın. Asıl Haluk Ulusoy baştayken gördük neler yapıldığını nasıl şampiyonluklar alındığını. Adam bizim başkanken gitsin diye dua ediyorduk tff başkanı oldu yine kurtulamadık diyoruz siz dediklerinize bakın bizde başta olmasını istemiyoruz zaten türk futbolunu katlettiler.

8
1
yanıtYanıtla
BJK-Sonic:

bundan sonra hiç maç yönetmese ne olur o görevini yaptı birileri besler artık onu

5
2
yanıtYanıtla
Yusuf:

En iyi hakem türkiyede ölü hakemdir her gelen namussuz

2
3
yanıtYanıtla
Bakır:

Rezil ol

2
3
yanıtYanıtla
Muzzy:

Zaten hep fb lehine dir hakemler ulan öyleyse gs maçında nizami golü verilmeyen denayer kırmızı görmeden maçı bitirdi gs ve hak gasbina bakarsanız aynada kendi kirli yüzünüzü görürsünüz y bjk ve gs liler

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title