Haberler

Mustafa Cengiz: Galatasaray Başkanı Tehdit Edilemez

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Genel kurulda hiçbir Galatasaray başkanı tehdit edilemez." dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Faruk Süren için kullandığı ifadelere açıklık getirdi. Galatasaray resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

"1 Mayıs 2019 tarihinde Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde spor müdürleriyle yapılan yemekli sohbet toplantısında kullandığım bir kısım ifadelerin bazı medya organları tarafından yanlış değerlendirildiği görülmüştür. Basın açıklamasından ziyade, samimi dost sohbeti ortamında gerçekleşen bu yemek esnasında camiamızın güncel konularından en önemlisi olan ibrasızlık konusu gündeme geldiği sırada kullandığım ifadeler kamuoyunda yanlış bir algı oluşmasına neden olmuştur.

"SEÇİME GİT, SENİ İBRA ETSİNLER"

Bu ifadeler, ibra oylaması yapıldığı sırada eski Başkanlarımızdan Faruk Süren'in Genel Kurul'la pazarlık yaparcasına ''Seçime git, seni ibra etsinler'' şeklindeki tehdidi karşısında gösterdiğim tepkiyi anlatmaya yöneliktir. Kaldı ki; Genel Kurulu da küçük düşüren bu teklife, hiçbir Galatasaray Başkanı'nın olumlu yanıt vermesi düşünülemez.

"CAMİAYI BİRLİK VE BERABERLİĞE DAVET EDİYORUM"

Sohbet esnasında kullandığım ifadeler, Başkanlık makamına yapılan bu saygısızlığı anlatmaya yöneliktir. Galatasaray'da görev yapmış tüm Başkanlarımıza minnet borçluyuz ancak bilinmelidir ki; Galatasaray Spor Kulübü Başkanı tehdit edilemez ve makamı asla pazarlık konusu yapılamaz. 22. Şampiyonluğa yürüdüğümüz bugünlerde gündemi bu tür konularla meşgul etmek yerine, tüm camiayı şampiyonluk yolunda birlik ve beraberliğe davet ediyorum."

Mustafa Cengiz: Galatasaray Başkanı Tehdit Edilemez

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Faruk Süren Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

vatandaş:

neden padişahmısın

3
10
yanıtYanıtla
ADANALI SELO:

genemi ağlıyorsun be mustafa. yeter artık be. bıktırdın be. bu camia senin gibi ağlak birini görmedi. çek git artık,

1
12
yanıtYanıtla
CEYHUN TÜRK:

İlahi adelet var Sayın Cengiz.

4
2
yanıtYanıtla
CAN DEP:

TAM BIR BÜYÜK KÜLUB BASKANI...BAŞARILAR SN BAŞKANIM..

3
3
yanıtYanıtla
Kenan:

KIZDIRMAYIN FRANSIZ SURİYE KARMASINI HEP AĞLA HEP AĞLA

2
1
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

Sahadakinden teknik kadrona siz nesiniz ki Genel Kurul''un ne olsun. Hepiniz aynısınız. Kahverenginin başka tonlarısınız. . . Taç verelim de ağlamayın

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title