Haberler

Ameliyat olan Muslera, Florya'daki antrenmanı ziyaret ederek takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı

Güncelleme:

Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında pazar günü sahasında Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına sabah yaptığı antrenmanla devam etti. 3 gün önce geçirdiği ameliyatın ardından dün hastaneden taburcu edilen kaleci Fernando Muslera da idmanı takip etti.

Galatasaray, Süper Lig'de Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'ndaki antrenmana dinamik ısınmayla başlandı. Sarı-kırmızılı futbolcular daha sonra sürat çalışması yaptı. Antrenmanın ana kısmında teknik direktör Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma gerçekleştirildi. İdmanın son bölümünde ise orta, şut ve sonuçlandırma taktik varyasyonları üzerinde duruldu.

Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

MUSLERA TESİSLERE GELDİ

Çaykur Rizespor maçında rakibiyle çarpışması sonucu kaval kemiğinde kırıklar oluşan ve geçirdiği başarılı ameliyatın ardından dün hastaneden taburcu edilen kaleci Fernando Muslera, tesislere gelerek antrenmanı izledi.

Galatasaray, Gaziantep Futbol Kulübü maçının hazırlıklarını yarın akşam tamamladıktan sonra kampa girecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Gaziantep Futbol Haberler

500

Yorumlar (5)

oms:

Sağlık insanoğlunun en önemli bir parçasıdır, özelliklede futbolcuların, o kadar para kazanıyor demesi değil, bir çarpışma hayatlarına mal oluyor, dünyaları yıkılıyor futbol hayat parçası iken, ondan kopmak, her şeyi bitiriyor. . . büyük geçmiş olsun muslera, tez zamanda sahalarda görmek ümidiyle. . .

6
0
yanıtYanıtla
ibrahim:

çok geçmiş olsun büyük kaptan

2
0
yanıtYanıtla
gıck:

Aldığı tüm paralar helal bu Aslan parçasının

1
0
yanıtYanıtla
cimbomlu:

geçm, ş olsun kalecilerin şahı. İnşaallah en kısa zamanda iyileşirsin.

0
0
yanıtYanıtla
gsTAKİPÇİ:

Çok çok geçmiş olsun büyük kaptan. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title