Haberler

Moto2'de Romano Fenati, Rakibin Frenini Sıktı

Güncelleme:

Moto2 sürücüsü Romano Fenati, düzlükte rakibi Stefano Manzi'nin fren kolunu sıktığı için Misano'daki yarıştan diskalifiye edildi.

Misano'da yapılan yarışta Romano Fenati, Omuz omuza yarıştığı pilotlardan Stefano Manzi'nin frenine basarak yavaşlamasına neden oldu.

SORUMSUZ SÜRÜŞ NEDENİYLE SİYAH BAYRAK GÖSTERİLDİ

Manzi 10. virajda kaza yapana kadar ikili birlikte kalmaya devam etti. Kısa süre sonra ise Moto2'nin çaylak pilotu Fenati'ye, "Sorumsuz sürüş" nedeniyle siyah bayrak gösterildi. Tekrar videolarında, Fenati'nin Manzi'nin yanına gelerek fren kolunu çektiği görüldü.

FENATİ YİNE RAHAT DURMADI

Bu hareket, motoru tekrar kontrol edene kadar Manzi'nin dengesini ciddi şekilde bozdu. Pistin parlayan yıldızlarından biri olsa da, Fenati benzer olaylara daha önce de karışmıştı. 2015'te Moto3'te yarışırken, rakibi Niklas Ajo'yu tekmeleyip motorunu kapatmıştı. "Takımın disiplin kurallarının dışında davranışlar" sergilediği için, Valentino Rossi'nin Sky VR46 programından gönderilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Romano Fenati Spor Haberler

500

Yorumlar (18)

Fako:

Kaza yaptirabilirdi ahlaksiz spordan men edilmeliydi ve kasten yaralamaya tesebbusle yargılanmalı ki ibret olmalı.

22
1
yanıtYanıtla
hemen cezası kesilmeli...:

direkt olarak adamın yarış hayatı bitmelidir. . Bütün organizasyonlardan kovulmalı. .

22
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ahlaklı sporcu olmak önemli

14
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Bunu yapan aslaa iyi kalpli biri olamaz,,geçen senede ezik fenerliler şenol hocamızın başını yarmıştılar:((( bunu aslaa unutmayacağız.

5
7
yanıtYanıtla
Beşiktaş 34:

Unuturmuyuz hocam.eziklerin burunlarından çıkaracagız onu.

yanıt5
yanıt2
vahdettin:

herkes adam olamaz. . . herkes sporcu olamaz. . . UTANMAZ HERİF.

10
2
yanıtYanıtla
Recep:

kesinlikle spor hayatı bitirilmeli. Bildiğin cinayete teşebbüs bu hareket.

10
1
yanıtYanıtla
hjg:

Birincisi bunda gülünecek bir şey yok. Ahlaksızlığa, etiğe uymayan davranışa gülecek kadar dejenere olmuşsunuz. . . İkincisi, adamın ruh sağlığı bozuk. Normal değil bu. Bütün yarışlardan el çektirilmeli.

10
0
yanıtYanıtla
esnaf:

100 liralık malzeme 200 lira oldu 1 aydır dükkanda iş yok nabayım bende gidip yazar kasamı atayım sonra 10 yıl içerde beni unuturlar hapisten de çıkamayız

6
4
yanıtYanıtla
ne önemi var:

turkıye sözde 5. 2 buyumus öyle açıkladı devlet buyuklerımız sene sonu ocak ayında maaşlara yapılan zamda gorucez bakalım turkıye nekaadar buyumuşş. . .

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title