Haberler

Mostafa Mohamed'den Zamalek'e transfer telefonu: Crystal Palace teklif yaptı mı?

Güncelleme:

Galatasaray devre arasında Zamalek kulübünden satın alma opsiyonuyla Mostafa Mohamed'i kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Mısır basınında yer alan habere göre; yıldız forvet Zamalek'i arayıp Premier Lig ekibinin kendisiyle ilgilenip ilgilenmediğini sordu.

Galatasaray'daki performansıyla adından söz ettiren ve golleriyle dikkatleri üzerine çeken Mostafa Mohamed ile ilgili beklenmeyen bir gelişme yaşandı.

Yükselen form grafiğinin ardından Mısırlı golcü ile Premier Lig ekiplerinin ilgilendiği ileri sürülmüştü. Bu gelişmelerin 23 yaşındaki santrforu da harekete geçirdiği ve bu konuyla ilgili gerçekleri öğrenmek üzere çaba gösterdiği ortaya çıktı.

Mısır'ın Akhbar Elyom Gazetesi'nde yayınlanan habere göre Mostafa Mohamed, bonservisini elinde bulunduran Zamalek kulübünün yetkililerini arayarak onlarla bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Yıldız futbolcunun görüşmede Zamalekli yetkililerden, Crystal Palace'ın kendisi için kulübe bir teklif yapıp yapmadığını sorarak İngiliz ekibinden Mısır ekibine ulaşan bir talep olup olmadığını öğrenmeye çalıştığı bildirildi.

HENÜZ GELEN BİR TEKLİF YOK

Zamalekli idarecilerin ise konuyla ilgili Mustafa'ya yanıt olarak, kendilerine Crystal Palace kulübünden şu aşamada gelen bir teklif bulunmadığını ilettikleri belirtildi.

Galatasaray ile 6 lig maçına çıkan oyuncu 5 gol kaydetti. 1 gol de kupada atarak toplamda altı gole ulaştı.

Zamalek kulübüne 1.5 senelik kiralık bedeli karşılığında 2 milyon dolar ödenerek kadroya dahil edilen Mustafa Muhammed için 4 milyon dolarlık da satın alma opsiyonu bulunuyor.

(Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Crystal Palace FC Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (9)

gs:

Fener medya iş başında :dxdxdxdx

11
2
yanıtYanıtla
Tarık:

Uydurmayın adamı rahat bırakın

12
1
yanıtYanıtla
yavhehe:

tabi canım aramış hatta ingiliz klübünü de aramış beni aradınız mı diye. menajere falan gerek yok demiş kendisi arıyormuş hep

6
3
yanıtYanıtla
RVR:

Asparagas

5
3
yanıtYanıtla
Kenan:

Fatih gibi buda kaçacak

3
5
yanıtYanıtla
koç holding:

kesin ali koç''un talimatıyla bu haber yapıldı

5
2
yanıtYanıtla
Anadolu:

Türkiye de hangi kulüp olursa olsun İngiliz kulüpleri ile transfer yarışına giremez. İngiliz kulüpleri isterse alır o yüzden Crystal Palace almak istese alırdı Mustafa da GS tercih etmez orayı tercih ederdi zaten.

3
1
yanıtYanıtla
Anadolu:

GS Mustafa yı alamaz. Türkiye ye bir Gomez geldi, 5 ay bonservisinin alınmasını bekledi çıktı maçlara şakır şakır gollerini attı, nisan ayı ortalarında birilerinin aklı başına geldi ama Gomez yönünü çevirip havalanmisti koca bir yaz peşinden koştular yani koştular. Sonra bir Sorlot geldi, şeytan rıdvan 4 hatta bu sorlotun bonservisini alın dedi Rıdvan a demedik bırakmadılar,devreden sonra alamazsınız dedi sana ne dediler, sorlot uçtu gitti hala bekliyorlar. Nisan ayına kadar Mustafa yi aldılar aldılar yoksa bir daha Mustafa 32 sinden sora Turkiye ye gelir oda belki. Bu ülkede futbol kulübü yöneticisi yok sadece ucuz emeğin sırtından patron elbisesi giymiş zavallılar var ve onlar hakkında konuşulmaz konuşursam Belhanda gibi çantamı eline verirler burası ıspanya degil ki Messi kulüpte kalsın sahtekarlik yaptı dediği baskan hesap versin

1
0
yanıtYanıtla
ibrahım çıtak:

bu yukardakı yorumların tamamı dıger rakıplerın çıkardıgı beyhude laflar atı alan uskudarı geçmiş be kardeşimmmmmmmm.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title