Haberler

MKE Ankaragücü, Avrupa'da temsil edilmek istiyor

Güncelleme:

MKE Ankaragücü Basın Sorumlusu Hüseyin Aytekin, önümüzdeki sezon Ankara'nın Avrupa'da temsil edilmesini istediklerini söyledi. Aytekin ayrıca, hakem hatalarının konuşarak çözülemeyeceğini belirtti.

- Hüseyin Aytekin : "Önümüzdeki sezon Ankara'nın Avrupa'da temsil edilmesini istiyoruz"

Mke Ankaragücü Basın Sorumlusu Hüseyin Aytekin :

-"Hakem hataları yapıldığında konuşmak sorunların çözümü olmuyor"

ANKARA - Mke Ankaragücü Basın Sorumlusu Hüseyin Aytekin, "Önümüzdeki sezon bu şehrin Avrupa'da temsil edilmesini istiyoruz. Oyuncularımız da bunu çok istiyor, yönetimimiz çok istiyor" dedi.

MKE Ankaragücü Basın Sorumlusu Hüseyin Aytekin, MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinin ardından basın açıklamasında bulundu. Sezon başında Ziraat Türkiye Kupası'nı hedef olarak belirlediklerini ifade eden Aytekin, "Çok şükür yarı finaldeyiz. Yarı finale Fenerbahçe gibi ligin iddialı, önemli ekiplerinden birini yenerek çıktık. Rahat bir oyunla ve net bir skorla turu geçtik. Çok mutluyuz. Şimdi önümüzde bir İstanbulspor maçı var. Lig de bizim için çok önemli. Son haftalarda kaybettiğimiz puanlar oldu, kazanmamız gerekiyor. Ligde de bir an önce kendimizi üst sıralara atmak istiyoruz" diye konuştu.

"Önümüzdeki sezon bu şehrin Avrupa'da temsil edilmesini istiyoruz"

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun da Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmayı çok istediğini dile getiren Aytekin, "Hoca göreve geldiği günden itibaren kupa hedefini çok net koymuştu, çok istiyoruz. Önümüzdeki sezon bu şehrin Avrupa'da temsil edilmesini istiyoruz. Oyuncularımız da bunu çok istiyor, yönetimimiz çok istiyor. Gerçekten yönetim kurulumuza, başkanımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Çok ciddi fedakarlıklarla takımımıza takviyeler yaptılar. Daha uzun bir maraton. Çok daha yararlanacağımız oyuncular var. Hem kupanın ilerleyen serilerinde hem de ligde inşallah Ankara gücünü hak ettiği yere getiririz. Taraftarlarımızı mutlu ederiz" değerlendirmesinde bulundu.

"Hoca sorumluluktan kaçmayan biri"

Aytekin, Emre Belözoğlu'nun takımın başında olduğunu ve iyi bir şekilde bu mücadeleye hazırladığını belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

"Hoca sorumluluktan kaçmayan biri. Türk futbolunun şu an yaşayan en önemli değerlerinden. İnşallah önümüzdeki haftalarda ligde de bu oyunumuzu ortaya koyacağız. Ankara gücünü hak ettiği yere getireceğiz. Buraya gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Müthiş destek verdiler. İnşallah bu şehri seneye Avrupa'da temsil ettireceğiz."

"Hakem hataları yapıldığında konuşmak sorunların çözümü olmuyor"

MKE Ankaragücü kulübü tarafından hakem hatalarına yönelik bugün yapılan açıklamanın hatırlatılması üzerine Aytekin, "Hakem hataları yapıldığında konuşmak sorunların çözümü olmuyor. Kazandığınızda da yanlışları söylemeniz gerekiyor ki bu hatalar düzeltilsin, hatalardan dönülsün. Türk futbolu sıkıntılı bir dönem yaşıyor. İnşallah hem Ankaragücü için hem de Türk futbolu için güzel günler yakındır" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Aytekin MKE Ankaragücü Ankaragücü Ankara MKE Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title