Haberler

Milyonlarca dolarlık vurgun yiyen Arda Turan'ın günler sonra yüzü güldü! Sevinçten yerinde duramadı

Güncelleme:

Milyonlarca dolarını fona kaptıran Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'a futbolcuları ve kulüp başkanı Murat Özkaya moral verdi. Takımın tecrübeli ismi Uğur Demirok, kazandıkları Manisa maçının sonunda Turan'ı tribünlere götürürken, "Bugün bu maçı hocamız için oynadık. Her zaman, her yerde onun destekçisiyiz. Allah razı olsun" dedi. Turan kendisine verilen moral sonrası zıplayarak taraftarın tezahüratlarına eşlik etti.

1. Lig'in 13. haftasında evinde Manisa FK'yı 2-1 yenen Eyüpspor'da futbolcular ve kulüp başkanı Murat Özkaya, teknik direktör Arda Turan'ın etrafında yumak oldu. Milyonlarca dolarını banka müdürü Seçil Erzan'ın fonuna kaptıran Turan'a moral veren takımın deneyimli ismi Uğur Demirok, "Bu maçı hocamız için oynadık" dedi.

"GÜZEL BİR AİLEYİZ"

Uğur Demirok yaptığı konuşmada, "Biz çok güzel bir aileyiz. Bugün sadece futbol ailesi olduğumuzu göstermedik. Biz, iyisiyle kötüsüyle, derdiyle sevinciyle hep beraber güzel bir aileyiz. Bugün bu maçı hocamız için oynadık. Her zaman, her yerde onun destekçisiyiz. Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

ARDA TURAN TEZAHÜRATLARA EŞLİK ETTİ

Moralinin oldukça yerine geldiği görülen Arda Turan, daha sonra tribünlere giderek tezahüratlara eşlik etti. Zıplayarak besteler söyleyen Turan'ın o görüntüleri sosyal medyada da çok konuşuldu.

Milyonlarca dolarlık vurgun yiyen Arda Turan'ın günler sonra yüzü güldü! Sevinçten yerinde duramadı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Uğur Demirok Arda Turan Eyüpspor Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Eclipse Moon34:

Neden morali bozuk ki heeeeee bedavadan para kazanacaktı olmadı dimi

18
4
yanıtYanıtla
Hakan Ugurlu:

2 den 1 bitti maç tabi mutlu olucak ??

18
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title