Haberler

Mesut Özil ve Ozan Tufan neden kadro dışı kaldı? İşte ipleri koparan kavganın iç yüzü

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin bugün yapacağı akşam idmanı öncesinde Samandıra'da gergin anlar yaşandı. Mesut Özil ile Ozan Tufan'ın İsmail Kartal'a sitemi kadro dışı ile sonuçlandı.

"BEN BU TAKIMA KATKI VERMEYE ÇALIŞIYORUM"

Mesut Özil'in sahada daha fazla kalmak istemesi ve teknik direktör İsmail Kartal'a sitem ipleri gerdi. Edinilen bilgiye göre Mesut Özil hocasına sitemde bulunarak, 'Sahada daha fazla kalabilirdim. Ben de bu takıma katkı vermeye çalışıyorum' ifadelerini kullandı.

Mesut Özil ve Ozan Tufan neden kadro dışı kaldı? İşte ipleri koparan kavganın iç yüzü

OZAN TUFAN, İSMAİL KARTAL'I ADALETSİZLİKLE SUÇLADI

Özil'in ardından Ozan Tufan'ın da sitem etmesi bardağı taşıran son damla oldu. Ozan Tufan'ın, İsmail Kartal'a mücadelelerde görev vermede adaletli olmadığını söylemesi durumu daha da gerdi. Gerçekleştirilen toplantıda sakinliğini koruyan İsmail Kartal, oyunculara yönelik herhangi bir şey söylemezken, konuyu yönetime iletti. Yönetimin yaptığı toplantı sonrasında ise alınan kararla Mesut Özil ile Ozan Tufan'ın kadro dışı kalması kararlaştırıldı. İki oyuncunun çalışmalarına takımdan ayrı olarak Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Ozan Tufan Mesut Özil Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (5)

Ferhat Nusret Uruç:

ismail kartal, aykut kocaman bunlar hep böyle, şimdi aklınca zajs ve krespo ozandan daha iyi, rossi pelkas da mesut tan iyi...bak söylüyorum ilk maçta fb mağlup olacaktır, çünkü ismail hoca felan değil, konuşamayan,düşünemeyen bir tip, hala arda yı koruyor oynatacagina

19
47
yanıtYanıtla
oğuz Kacar:

Futboldan anlamıyorsun belli...! Bari yorum yapma ferhat...!

yanıt6
yanıt1
Halit Dursun:

tam isabet olmus... mesut tamam katkisi ozandan kat kat daha cok ama oyunda sanki böyle isteksiz bir havasi var malesef.... yada bir gol atinca tamamen neredeyse oyundan düsüyor... görevimi yaptim bundan sonrasi bana ne dercesine :) iyi iyi ardaya belki daha cok oyun süresi verilir..

4
0
yanıtYanıtla
VagaBonDX x:

kim oynarsa oynasin ozandan kat kat daha iyi watfortta bile kadro disi kaldi fenerbahce watforttan cok daha buyuk bir kulub ve ozan gibi kazmalar bu kulube yakismiyor.

3
0
yanıtYanıtla
Süleyman Koç:

ozan tufan futbolcu değil ki ...yani bu oyuncuyu klübe zırt bırt almalarını anlamıyorum... bu gibi beceriksiz yeteneksiz oyuncuları zırt bırt takıma aldıklarında iyice torpille bağladılar

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title