Haberler

Mesut Özil'in Vitor Pereira sorusuna verdiği cevap, Rıdvan Dilmen'i mutlu etti

Güncelleme:

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Vakt-i Fener tablosu için yaptığı basın tanıtımına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu. Mesut Özil'le arasında geçen konuşmayı anlatan Dilmen, "'Hoca nasıl?' dedim. 'Çok kısa oldu hocam ama en azından felsefesine ikna etti' dedi. 'Ne?' dedim. 'Topu rakipten almak için çok kişiyle baskı yapmak' dedi. Topun rakipte fazla kalmamasını sporcularımızın kafasına yerleştirdiğini gördüm ve mutlu oldum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, kulübün televizyon kanalı FB TV'de Vakt-i Fener tablosunun basın lansmanını düzenledi. Yayına katılan Rıdvan Dilmen tablonun sanatçısı Burak Karavit ve Fenerbahçe USA Derneği Başkanı Fatih Akarsu'ya teşekkür etti. Sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu konuşmasının devamında Mesut Özil'le yaptığı Vitor Pereira görüşmesini anlattı.

Rıdvan Dilmen'in konuşmasından satır başları:

"BU ÇOCUKLARIMA BIRAKACAĞIM EN BÜYÜK MİRAS"

"Fenerbahçe bizim için bir hayaldi, rüyaydı. Fenerbahçe'nin futbolcusu olmak… Ve şu anda ben Fenerbahçe TV'ye bağlanacağım ve Türkiye'nin her yerinde duyulacağım. Bu çocuklarıma bırakacağım en büyük miras. Eskiden maçları izlemek için kamyonun arkasına binerdim. Cebimde 20 lira. 10 lirası maça, 10 lirası yola. Sonra bir gün Fenerbahçe'de oynadım. Orada bıraktım zaten futbolu. Sakatlıklardan dolayı uzun süreli oynamadım ama eskiden tribünlerin altında ısınırdık. 'Allahım iyi ki Fenerbahçe'deyim' derdim.

"FELSEFEYİ ÇOCUKLARIN KAFASINA YERLEŞTİRMESİ ÖNEMLİ"

Mesut Özil ile telefon konuşması yaptım, 'Hoca nasıl?' dedim. 'Çok kısa oldu hocam ama en azından felsefesine ikna etti' dedi. 'Ne?' dedim. Topu rakipten almak için çok kişiyle baskı yapmak. Felsefeyi çocukların kafasına yerleştirmesi önemli. Topun rakipte fazla kalmamasını sporcularımızın kafasına yerleştirdiğini gördüm ve mutlu oldum. O yüzden sabırlı şekilde şampiyonluk için takımımıza sonsuz başarılar diliyorum. Ya ya ya, şa şa şa, Fenerbahçe çok yaşa"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Mesut Özil Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (2)

kanada candır :

Ali koç başkan fenerbahçe Kümeye :)

8
8
yanıtYanıtla
Platon :

Felesefesine hayran kaldim. :)))

1
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title