Haberler

Mesut Özil'in menajerinden Fenerbahçe'ye resti çektiği iddialarına yalanlama: Benim ağzımdan böyle sözler çıkmadı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Mesut Özil'in geleceği tartışılıyor. Başkan Ali Koç'un yıldız futbolcunun menajeri Erkut Söğüt ile kritik bir görüşme gerçekleştirdiği ve bu görüşmede Söğüt'ün "Onu affetmeyi düşünmüyorsanız gerekirse tek başına antrenmanlarımızı sürdürür, kontratımızda yazan maddelere sadık kalırız" restini çektiği öne sürüldü. Söğüt, Haberler.com'a yaptığı açıklamada iddiaları yalanlayarak "Böyle bir görüşme ne gerçekleşti ne de benim ağızımdan böyle sözler çıktı" ifadelerini kullandı.

24 Ocak 2021'de Arsenal'le bağlarını kopararak Fenerbahçe'ye imza atan ve gelişiyle sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da olay yaratan Mesut Özil'in Konyaspor maçından sonra İsmail Kartal'ın aldığı radikal kararla kadro dışı kalması camiada şok etkisi yaratmıştı.

CANLI YAYINDA SİNYALLERİ VERDİ

Sarı lacivertli formayla çıktığı 26 maçta 9 gol 2 asistlik performansıyla pek de iç açmayan, ayrıca sadece İsmail Kartal'la değil daha önce de Vitor Pereira'yla sorun yaşayan Mesut Özil'in Ali Koç tarafından tamamen gözden çıkarıldığı anlaşılırken, başkanın Beyaz TV'de yolları ayırma sinyalleri vermesi dikkatlerden kaçmadı.

DAHA ÖNCE UYARI ALMIŞTI

Daha önce "Ticari işlerini bırakıp sahaya odaklanmalı" diyerek Mesut Özil'i uyaran Ali Koç'un 33 yaşındaki orta sahaya tahammülünün kalmadığı öğrenilirken, Lizbon'da prensip anlaşmasına varılan Jorge Jesus'un da Özil'le çalışmaya çok sıcak bakmadığı bildirildi.

SÖZLEŞMEYİ SONUNA KADAR KULLANMAK İSTİYOR

Geçtiğimiz ay iki kez randevu istemesine rağmen Mesut Özil'in menajerine kapılarını kapatan Ali Koç'un Erkut Söğüt'le kritik bir görüşme yaptığı fakat bu görüşmenin Fenerbahçe açısından iyi geçmediği ifade edildi. Mesut'un kulübüyle olan sözleşmesini sonuna kadar kullanacağını aktaran Erkut Söğüt'ün 'yolları ayıralım' talebine yanaşmadığı ortaya çıkarken ünlü menajerin Fenerbahçe yönetimine "Biz Arsenal'de bu gibi durumlarla çok karşı karşıya kaldık. Mesut orada 2-2,5 yılını kadro dışı olarak geçirdi eğer onu affetmeyi düşünmüyorsanız gerekirse tek başına antrenmanlarımızı sürdürür, kontratımızda yazan maddelere sadık kalırız" sözlerini sarf ettiği öne sürüldü.

ERKUT SÖĞÜT'TEN İDDİALARA YALANLAMA

Konuyla ilgili Haberler.com'a bir açıklama yapan Söğüt, Ali Koç'la görüştüğü yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanlayarak "Böyle bir görüşme ne gerçekleşti ne de benim ağızımdan böyle sözler çıktı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mesut Özil Ali Koç Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (1)

Halit Dursun:

kontrati yapmadan önce düsünecekdiniz onu ali koc... bosuna küplere binersiniz... ha dogruya ticareti katarla yaptigi icin öyle dediniz degilmi ? almanya amerika veya baska bir yer ile olsaydi sorun yokdu... peki sizde baskanliginiza konsantre olun hdp toplantilarinda ne isniz var sizin ??? bunu bir aciklayin ???

39
37
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title