Haberler

Mersin İdman Yurdu Kulübü, Bakan Nebati'yi protesto eden taraftarına tepki gösterdi: Bu davranışı kınıyoruz

Güncelleme:

Yeni Mersin İdman Yurdu, 2022-23 sezonunda TFF 3. Lig 1. Grup'ta şampiyon oldu. Taraftarlar, şampiyonluk maçına gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi protesto etti. Yeni Mersin İdman Yurdu Kulübü, "Bakanımıza karşı yapılan olumsuz davranışları kınıyoruz" açıklaması yaptı.

TFF 3. Lig'de 2022-23 sezonu, 34. hata karşılaşmalarının oynanmasıyla tamamlandı. 1. Grup'ta Yomraspor'la karşılaşan Yeni Mersin İdman Yurdu, rakibini 5-1 mağlup ederek şampiyon oldu ve TFF 2. Lig'e yükseldi.

Mersin İdman Yurdu Kulübü, Bakan Nebati'yi protesto eden taraftarına tepki gösterdi: Bu davranışı kınıyoruz

BAKAN NEBATİ'YE TEPKİ

Mersin İdman Yurdu'nun, Yomraspor'u yenerek şampiyon olduğu karşılaşmanın ardından tribünleri selamlamak isteyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sahaya indi. Ancak tribünlerden protesto sesleri yükseldi. Taraftarlar, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz, Meclis'te Hizbullah istemiyoruz" tezahüratı yaptı.

Mersin İdman Yurdu Kulübü, Bakan Nebati'yi protesto eden taraftarına tepki gösterdi: Bu davranışı kınıyoruz

KULÜP, PROTESTOYU KINADI

Yaşananların ardından kulüpten, "Yeni Mersin İdman Yurdu Kulübü olarak bugüne kadar tüm siyasi görüşlere saygımızı ve mesafemizi koruyarak, şehrimizin takımının siyaset üstü olduğu bilinciyle hareket ettik. Bugünkü maçın ardından şampiyonluğumuzu gölgede bırakan, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Nureddin Nebati'ye karşı yapılan olumsuz davranışları kınıyoruz" açıklaması yapıldı.

Mersin İdman Yurdu Kulübü, Bakan Nebati'yi protesto eden taraftarına tepki gösterdi: Bu davranışı kınıyoruz

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Maliye Mersin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

Ömer Güler:

Mecliste pkk istemiyoruz diyen nedense çıkmıyor, bu şerefsizlerin kaç tane askerimizi şehit ettiğini ne çabuk unuttunuz. Bir avuç cahil...

95
67
yanıtYanıtla
Sultan oğan:

terbiyesiz seviyesiz insanlar birileri tarafından tribünlere yerleştirilmiş olmalı hiç bir fırsatı kaçırmıyorlar ama Rabbim onlara 28 şubat akşamı gösterecek inşallah REİS İN AÇIK ARA LİDERLİĞİNİ...

69
82
yanıtYanıtla
Ömer Çevik:

Mersin'e sirnaktan hakkariden cizreden bınlerce göç oldu PKK ve hendek ci destekcileri Mersin ilini sardı o şehri ablukaya alin yakında zamanda bol bol terörle duyulacak şehir mahfolucak oraya acil el atılması gerek

45
40
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

seçimi kazansalar bile bozulan bozdukları ekonomiyi neyle düzeltecekler ellerinde algıdan başka kullanabilecekleri bir şey kalmadı gecen gün kartlara sınırlama getirdiler ortalık birbirine girdi geri adım attılar umarım seçimi kazanırlar muhalefet omuzlarına atılacak yükten kurtulur bunu siz istediniz

5
13
yanıtYanıtla
Atilla Han:

Mustafa Kemalin askerleriyiz.

2
5
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

BİZ TÜRKİYE'DE HİÇBİR TERÖRÜ VE TERÖRE DOLAYLI VEYA AÇIK DESTE NE SİYASETÇİ NEDE KULÜP TARAFTARI İSTEMİYORUZ ...SİZ VE SİZİN GİBİLER TARAFTARMISINIZ ????YOKSA TERÖRSENİCİLERİN BORAZANIMISINIZ????

3
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title