Haberler

    Mehmet Ağar: Arda, "Terim Varsa Gelmem" Demedi

    Güncelleme:

    Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Arda Turan'la yaptığı görüşmenin ardından "Arda futbolu Galatasaray'da bırakacaktır. 'Terim varsa ben yokum' gibi bir ifadesi olmadı." dedi.

    Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Barcelona forması giyen ve Medipol Başakşehir'e transfer olması gündemde olan Arda Turan'la ilgili bilinmeyenleri anlattı.

    Bloomberg HT'de yayınlanan Spor Saati programına telefonla bağlanan Mehmet Ağar şunları söyledi:

    "ARDA FUTBOLU GALATASARAY'DA BIRAKACAKTIR"

    "Arda bizim bir evladımız. Galatasaray'da altyapıdan yetişmiş, hepimizin gözü gibi koruması gereken bir adam. Bir moral bozukluğu olabilir dedim. Bir evlat gibi severim. Bize jestler yapan bir çocuktur. Acaba orda ne yapıyorsun, nasıl oynamıyorsun diye sordum. 4 kilo verdim, gittim adam almıyor beni. Oynamam da lazım. Sana bir tavsiyem var. Gönlüm Galatasaray'da oynamandır. Arda futbolu Galatasaray'da bırakacaktır. Öyle de olacaktır. Burada başka görevler üstlenecektir."

    "GALATASARAY ARDA'YI KUCAKLAMALIDIR"

    "Büyük camialara transfer olanların, ileri yaşamlarında ne tür sıkıntılara girdiğini biliyoruz. İsim verip kimseyi rencide etmek istemiyorum. Yanlış tercihleri ömür boyur karşılarına çıktı.Bunu izah ettim. Onu anlattım. Gayet tatlı bir konuşma geçti. Galatasaray, Arda'yı kucaklamalıdır."

    "ARDA TERBİYESİZ DEĞİLDİR"

    "Fatih Terim varsa ben gelmem, gibi bir lafı yok. Öyle şey olur mu? Arda, terbiyesiz değildir. Öyle bir lafı olsa, yakışık almayacağını kendisine ifade ederim."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mehmet Ağar Galatasaray Arda Turan Bloomberg Spor Haberler

    500

    Yorumlar (8)

    KUZEY ATEŞDAĞLI:

    Lan bi kurtulamadı bu ülke sizden sülük gibisiniz ne yüzsüssünüz be kardeşim hala doymadınız üçünüzde her anlamda pes yahu

    11
    10
    yanıtYanıtla
    Kürşat Oğuz:

    senin gibiler birgitrnedi kibar ülkeden kendi vatanlarına yani penisiIvanya. . .

    yanıt5
    yanıt4
    Murat ÖZDEN:

    Kuzey Ateşdağlı haddini bil çapsız sülük sensin . Ağzını çalkala o puslu pis ağzına Mehmet AĞAR in ismi yakışmıyor Ne kadar taniyorsun Sayın Mehmet AĞAR ı hakkinda yorum yapıyorsun.

    yanıt0
    yanıt1
    xxl:

    arda delikanlıysa gs ye gelmez. gs de kenan var

    3
    3
    yanıtYanıtla
    gazeteci:

    kamyonla taksi arasında sıkışan arda basıyor çalımı ve top ağlArda. . . . mutlu son. . Arda Barcelonada

    2
    1
    yanıtYanıtla
    ZORRO:

    karanlıklar prensi mehmet ağar

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Murat ÖZDEN:

    Kuzey Ateşdağlı haddini bil çapsız sülük sensin . Ağzını çalkala o puslu pis ağzına Mehmet AĞAR in ismi yakışmıyor Ne kadar taniyorsun Sayın Mehmet AĞAR ı yorum yapıyorsun.

    0
    2
    yanıtYanıtla
    Murat ÖZDEN:

    Uzman bayraktar uzaktan bir ses geliyor ama anlamadım sadece vizıltı olarak geliyor

    yanıt0
    yanıt1
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title