Haberler

Manisa FK'ya 6-1 yenilen Kocaelispor'da taraftarlar tesisi bastı

Güncelleme:

Misli.com 2. Lig'de deplasmanda karşılaştığı Manisa FK'ya 6-1 yenilen Kocaeslipor'un taraftarları tesisi bastı. Takım otobüsünün önünü kesen ve "Futbolcu mu dövelim?" sloganı atan taraftarları polis ekipleri sakinleştirdi.

Misli.com 2. Lig'de deplasmanda karşılaştığı Manisa FK'ya farklı mağlup olan Kocaeslipor'da taraftarlar, karşılaşmasonrası adeta çılgına döndü.

Maç dönüşü kulüp tesislerinde takım otobüsünün önüne geçerek oyunculara tepki gösteren taraftarlar, "Futbolcu mu dövelim?" diye slogan attı. Kalabalık, polis ekipleri tarafından uzaklaştırdı.

Dün 2. Lig'in ikinci haftasında Manisa FK, sahasında Kocaelispor'u 6-1 mağlup etti. Maç sonrasında takıma tepki gösteren Kocaelisporlu taraftarlar, sosyal medyada organize olarak Körfez ilçesinde bulunan Kocaeslipor Burunga Tesisleri'nde toplandı.

Manisa FK'ya 6-1 yenilen Kocaelispor'da taraftarlar tesisi bastı

"FUTBOLCU MU DÖVELİM?"

Takım otobüsünün önüne geçen futbolseverler, futbolcular ve teknik heyete tepki göstererek, "Futbolcu mu dövelim?" diye sloganla attı. Yenilgiyi hazmedemeyen taraftarlar, polis ekiplerinin uyarıları sonucunda tesislerden ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (28)

Vatandaş:

Yobazlar

35
15
yanıtYanıtla
HELE HELE:

Yobazlar ne ya. Çok güldüm.

yanıt1
yanıt1
Özcan Şahin:

Spor bu yenmekten var yenilmekte şiddet niye ayıp çok ayıp

31
4
yanıtYanıtla
serap:

nasıl bir ülke burası ya

26
7
yanıtYanıtla
MST:

Aferim size! Başka dertleri olmayan sığırlar!

20
6
yanıtYanıtla
XXX KLASS:

fazla söze gerek işte bu yüzden türk futbolunu bıraktım tiksiniyorum sizden şu görüntülere bak acaba diyorum hiç düşündünüzmü ülkemize bir saldır olduğundada böyle cesurca vatanınız için öfkelenecekmisiniz siz kimle savaşıyorsunuz savaşmı bu bu ne biçim bir öfkedir yazıklar olsun

17
3
yanıtYanıtla
AFYONLU:

ASIL FUTBOLCULARINI DÖVMESİNİ GEREKEN BİZ BEŞİKTAŞ TARAFTARLARIYIZ BJK Lİ OLARAK UTANIYORUM LAN YILDIM ARTIK

11
5
yanıtYanıtla
Karamürselli:

HODRİMEYDAN - GECEKONDU

6
0
yanıtYanıtla
Gercek:

Bu yabancıları alın atın ülkeden medeniyetten nerelere geldik cahiliyeto bak çok istiyosan ya topçu olur sen oynarsın ya da başkan olur transferi yaparsın ..İnsanların işine karışmayın insanlıktan nasibini alamamışlar sizi

2
4
yanıtYanıtla
Gercek:

Yabancı değil yabani YABANİ

yanıt0
yanıt0
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title