Haberler

Luis Suarez'den Lautaro Martinez'e uyarı: Barcelona'ya sakın gelme

Güncelleme:

Barcelona'nın Uruguaylı futbolcusu Luis Suarez, Katalan ekibinin transfer listesinde bulunan Arjantinli yıldız Lautaro Martinez'i "Yerinde olsaydım takım değiştirmezdim. Olduğun takımda kal" diyerek uyardı.

Barcelona forması giyen Luis Suarez'den adı sıkça Katalan kulübü ile anılan Interli futbolcu Lautaro Martinez'e tavsiye geldi.

La Gazzetta Dello Sport haberinde, Suarez'in, "Onun yerinde olsaydım takım değiştirmezdim. Messi onu arayarak işini kolaylaştırmış gibi görünse de böyle bir transfer kararını almak son derece karmaşık bir durum" ifadelerine yer verdi.

Tecrübeli golcü kendisi gibi Güney Amerikalı olan Lautaro Martinez'in Barcelona'ya gelmesi halinde, Inter'deki performansını gösteremeyeceğini de iddia etti.

Luis Suarez'den Lautaro Martinez uyarı: Barcelona'ya sakın gelmeLautaro Martinez

"OLDUĞUN TAKIMDA KAL"

"Lautaro'ya bir mesaj vermek isterim; Olduğun takımda kal" diyen Suarez, bir başka Arjantinli santrfor Mauro Icardi hakkında da görüş belirtti.

Icardi ile Inter'in arasındaki bağın koptuğunu düşünen Suarez, Icardi'nin bir daha Inter forması giymesini imkansız olarak yorumladı.

(Kaynak: beIN SPORTS)

Kaynak: Haberler.com / Spor

La Gazzetta dello Sport Luis Suarez Barcelona Haberler

500

Yorumlar (4)

Hamza:

Formam gitcek diye korkuyor suarez

5
1
yanıtYanıtla
Kenan:

Slm Suaraz cok guzel bir futbolcu em zorlu bi pozisyondan bile guzel top cıkarıyor Sütlari filan harika bir futbolcu barcelonanın Olmazsa olmazalarin dan birisi çunku suarez sakanlandi 4 aydır oynamiyor du barcelona zorla mac kaziyordu yada kaybediyordu

3
0
yanıtYanıtla
Umut:

Suarez Martinezin gelmesini istemiyor.

1
0
yanıtYanıtla
İshak 43:

Ne oldu suarez? Bi korku mu sardı seni? Hadi sen tekrar rakiplerini ısırmayı dene koçum hadi şamata etme!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title