Haberler

Luis Suarez'den Galatasaray için skandal ifade! Barcelona taraftarını da kızdırdı

Güncelleme:

Luis Suarez, eski takımı Barcelona'nın Galatasaray'la berabere kaldığı maçtan sonra tepki çeken yorumlara imza attı. Suarez'in Galatasaray ve Barcelona için yaptığı yorumlar iki tarafı da kızdırdı.

2014-2020 yılları arasında Barcelona forması giyen, şu sıralar Atletico Madrid'de boy gösteren Luis Suarez, eski takımının Galatasaray ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçını yorumladı.

Luis Suarez'den Galatasaray için skandal ifade! Barcelona taraftarını da kızdırdı

"ZAYIF RAKİP"

AS gazetesine konuşan Luis Suarez karşılaşma için, "Galatasaray gibi zayıf bir rakibe karşı olsa da Avrupa maçlarında kazanma hırsı esas olmalıdır" dedi.

"OYUNU ANLAMADIM"

Luis Suarez, Barcelona'nın oyunu hakkında, "Agresiflik, daha fazla koşmak, arzulu olmak gibi asgarileri en iyi şekilde yerine getirmek gerekir. Tüm maç oyunca Xavi'nin sahadaki anlayışını kavrayamadım. Barcelona beni hayal kırıklığına uğrattı. İstanbul'da turu geçmek için bundan fazlasını yapmaları gerekecek" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ

Luis Suarez'in yorumlarına iki takım taraftarları da sosyal medyada tepki gösterdi. Suarez'in profesyonel kariyeri devam ederken rakip takım hakkında yorum yapması da başka bir detay oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Luis Suarez Galatasaray Barcelona Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs Boğa Yeniayının Burçlara Etkisi: Yeni Başlangıçlar, Fırsatlar ve Yenilenme Zamanı FED faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2024? FED faiz kararı ne olur? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? 18 Mayıs tatil mi? 18 Mayıs'ta okullar tatil olacak mı? 18 Mayıs hangi güne denk geliyor? GALATASARAY, ZAHA'YI GÖNDERİYOR MU? Okan Buruk kararını verdi: ZAHA TRANSFER Mİ OLUYOR? #9917 Amasya Belediyesi hangi parti? Amasya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bekçilik alımı ne zaman 2024? 1. Dönem bekçilik alım başvuru şartları nedir, başvuru tarihi belli oldu mu? TRABZONSPOR İLK 11'LERDE KİM VAR? Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçında ilk 11'ler kim? #9917 TRABZONSPOR - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA? #9917 Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı HANGİ KANALDA? CANLI İZLE! AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ açıklandı mı? #128204 AÖF final sınavları ne zaman? Talasemi nedir? Talasemi hastalığı tedavisi nedir? Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim oldu? Alex de Souza ile anlaştılar mı? İnci Taneleri hangi gün? İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? İnci Taneleri yayın bilgileri! Buse Varol kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buse Varol kaç yaşında, nereli? Buse Varol biyografisi! Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda altın ne kadardı? Dolar ve euro kaç TL'ydi?
500

Yorumlar (6)

SMMM:

doğru söylemiş neden gocunuyorsunuz.

82
98
yanıtYanıtla
Musti40 :

Doğru söze ne denir

80
90
yanıtYanıtla
HdhdAlaaddin Coşkun:

Galatasarayın başarısı vatan hainlerinin hiç hoşuna gitmedi.onlara bu 1 puan kapak olsun diyorum.

51
25
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Barça karşısında tabiki zayıf rakip bu beşiktaş fener içinde geçerli 5 gömlek barça bayern manu bunu kabullenin

31
6
yanıtYanıtla
Fatih Uludağ:

barça deyince aklıma munih geliyor top oynar gibi oynadılar sizinle ondan bahse suarez kardeş :)

25
1
yanıtYanıtla
Özgür Arıca:

Sen olsan ısıra ısıra kazanırdınız dimi suarez

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title