Haberler

Liverpool, İngiltere futbol tarihine geçti! Salah durdurulamıyor

Güncelleme:

Premier Lig'in 17. haftasında Liverpool, Newcastle'ı 3-1 mağlup etti. Liverpool bu sonuçla, futbolu icat eden İngiltere'de en fazla lig maçı kazanan takım olarak tarihe geçti. Mohamed Salah, Premier Lig'de üst üste 15 maçta gol-asist katkısı yaparak Vardy'nin rekoruna ortak oldu.

Dün akşam Anfield Road'da oynanan karşılaşmada Liverpool, üstün bir futbolla Newcastle United'ı 3-1'lik skorla mağlup etti. Maçta perdeyi Shelvey açsa da Liverpool maçı çevirmeyi başardı. 21'de Jota eşitledi, 25'te Salah skoru 2-1'e getirdi. 87'de ise Trent uzaktan attığı nefis golle skoru belirledi: 3-1.

Liverpool, İngiltere futbol tarihine geçti! Salah durdurulamıyor

İLK TAKIM

Liverpool, bu sonuçla İngiltere'de bir ilki gerçekleştirdi. İngiltere futbol tarihinde 2000 lig maçı kazanan ilk futbol takımı Liverpool oldu.

Liverpool, İngiltere futbol tarihine geçti! Salah durdurulamıyor

ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ

Van Dijk, Fabinho ve Jones'tan yoksun şekilde maça çıkan Liverpool, adeta rakibini ezerek yendi. Klopp'un öğrencileri şampiyonluk yürüyüşünde puanını 40'a yükseltti.

SALAH ORTAK OLDU

Premier Lig'de üst üste 15 maçta gol veya asist katkısı yapan Mohamed Salah, Jamie Vardy'nin rekoruna ortak oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mohamed Salah Liverpool Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title