Haberler

Fransız Ekibi Lille, 1 Dönem Boyunca Transfer Yapamayacak

Güncelleme:

Fransa Ligi ekiplerinden Lille, mali problemleri nedeniyle 1 dönem transfer yasağı cezası aldı.

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Lille'e, bir dönem boyunca transfer yasağı cezası verildi.

Profesyonel Futbol Ligi (LFP) Kurumundan yapılan açıklamaya göre, Fransız kulüplerinin mali durumlarını inceleyen direktörlük tarafından Lille'e bu sezon ara transfer döneminde yasak getirildi.

3 KULÜBE CEZA ÇIKMADI

Öte yandan, Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain, Monaco ve Metz'i de inceleyen direktörlük, bu kulüplere ceza vermedi.

Kaynak: AA / Spor

Fransa Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

52/1Afyonlu:

DARASI TS ÜZERİNE OLSUN BASGET OLDU SIRADA İŞALLAH ALLAHcc iznile fitbolunada gelir gelecek?İŞALLAH ALLAHcc iznile TÜM SP. SEVERLERİN DİLEĞİ OLSUN amin amin aminGÖKDENİZE=FATİHE=FB TAKIMOTOSUNA=ERKANA=MEHMEDE ÇOK YABANÇI YERLİ TOPÇULARA PKK YAPTIĞININ AYNISINI YAPMADILARMI NEDEN BU MİLLET Mİ UYUYOR SP SEVERLERMİ UYUYOR MAÇLARDA HİÇ GÖRMİYORUZ DA DAHA NE BEKLENİR TFF ZATEN BJK ŞAM. OLSUNDA İLE YÖNETİLMİYORMU GEÇENSENE TS HADÜŞEÇEK HAA DÜŞEÇEK DERKEN BJK ORMANDAN GELEN ORMAN SAYESİNDE KURTULMADI?MI?

1
1
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Lan gevşek denyo kemiğin yağmasını daha çok beklersin haşlama seni

yanıt0
yanıt0
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Sen kaç yaşındasın 12 falanmı kaç kere söyledim editöre siteye yorum yazmak isteyenlere yaş sınırı getrilip, IQ testi yapılsın diye:))

yanıt0
yanıt0
mrt:

Acil beyin nakli gerekli. Organ bağışı nesil kurtarır.

yanıt0
yanıt0
POMPACI:

çok iyi olmuş garibanın hakkını yerseniz

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

garıbanın hakkını yıyenler dıyonda gjk şıke yaptı gık yok kupayı korkudan verdı gık yok ts pkk gıbı saldırdı gık yok fb sıkecı dendı aklandı ama saldırılar devam pekı sıkeceler nerde hakan sukur gokdenız arıf erdem vb lerı hangı takımdaydı acaba soruyorum nerdeler kım şikeci acaba beyaz tv de aham kesenle ermencı cuceler neden susuyolar acaba nerde şu tapelciler nerde su kayıtcılar acaba soruyorum ey halkım uyan artık uyanki şikecileri şşehır propagandacılarınıve bır kulubun başındkı fetoculerı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title