Haberler

Hedef düşürdü! Kuntz, gruptaki rakibimizi tayin etti: Biz Galler ile yarışacağız

Güncelleme:

A Milli Futbol Takımı'nın Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 2-0 kaybedilen Hırvatistan maçının ardından rakibin kalitesine ve tecrübesine dikkat çekti. Alman hoca, "Bizim bu grup içinde yarışta olduğumuz rakibimiz Galler" dedi.

A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu ikinci maçında Bursa'da Hırvatistan'ı konuk etti. Hırvatistan, Kovacic'in attığı gollerle maçtan 2-0'lık skorla galip ayrıldı.

"TECRÜBE VE KALİTE FARKI"

Stefan Kuntz, Hırvatistan takımının çok tecrübeli ve kaliteli olduğunu, Ay-Yıldızlı takımımızın daha genç bir kadro olduğunu söyledi. Kuntz, gruptaki Galler ile yarışacağımızı ifade etti.

İşte Kuntz'un açıklamaları:

"İLK YARIDA İYİYDİK"

"Skor olarak memnun değilim. Rakibi ilk devrede 7-8 hataya zorladık. Maçtan sonraki durumumuzu iyiye çevirmek için konuşacağız ve ders çıkarmaya çalışacağız. İlk yarıda taktik olarak iyiydik.

"ARAMIZDAKİ FARK İLK DOKUNUŞ"

Rakibimizle aramızdaki fark, topla ilk temasımız. Onlar ilk temasta topu farklı kullanırken, biz eksik kalabiliyoruz. Burada kendimizi geliştirmemiz gerekiyor.

"GENÇLERE ŞANS VERDİK"

Böyle önemli bir rakibe karşı genç oyunculara şans vermek önemliydi. Genç oyuncular, burada elde edecekleri tecrübeyi hiçbir antrenmanda kazanamazlar.

"BİZİM RAKİBİMİZ GALLER"

Bizim bu grupta yarış içinde olduğumuz rakibimiz Galler. O maçı kazanmamız gerekiyor.

"2 ADIM OYNADIK"

8 adımımız var. 2 adımı oynadık. Önümüzdeki maçlarda daha iyi iş çıkarıp kazanmak istiyoruz.

"HAKAN, KASIĞINDAN ZORLANDI"

Hakan Çalhanoğlu, kasığından bir zorlanma yaşadı. Ne kadar ciddi olduğunu MR'dan sonra öğreneceğiz."

D Grubu puan durumu:

Hedef düşürdü! Kuntz, gruptaki rakibimizi tayin etti: Biz Galler ile yarışacağız

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Stefan Kuntz Hırvatistan Galler Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (4)

apolat:

Çıkardığın ilk 11 den senin ne kadar başarılı olacağın belliydi, Yedekler as kadrodan daha iyi neredeyse. Hakan, Cengiz, Kerem, Çağlar hariç oynayan yoktu. Kaleci Mert'in belliki kapasitesi yok niye zorluyorsun

2
1
yanıtYanıtla
Emre Guler:

yakaladığını atamazssan adamlar alır 3 puanı gider

1
1
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

şuna rakıbımız letonya desek dha ıyı olur

2
0
yanıtYanıtla
youtuber video:

Bu milli takımın görüp görebileceği tek puan Ermenistan maçı

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title