Haberler

Kulislerdeki dedikodu doğru çıktı! Abdurrahim Albayrak, Galatasaray başkanlığına aday oluyor

Güncelleme:

Galatasaray'da başkanlık seçimine sayılı günler kala camianın önde gelen isimleri tek tek adaylıklarını açıklıyor. Metin Öztürk'ün ardından Abdurrahim Albayrak da adaylık için çalışmalara başladığını duyurdu. Albayrak yaptığı açıklamada, "Adaylık için bir çalışma yapıyorum. Şimdilik bu kadarını söyleyeyim. Çalışmam var." ifadelerini kullandı.

Başkan Burak Elmas ve yönetiminin ibra edilmemesinin ardından Galatasaray'da seçim kararı alındı. Sarı-kırmızılı kulüpte Metin Öztürk'ün ardından Abdurrahim Albayrak da adaylık çalışmalarına başladığını duyurdu.

Kulislerdeki dedikodu doğru çıktı! Abdurrahim Albayrak, Galatasaray başkanlığına aday oluyorFatih Terim-Abdurrahim Albayrak

"ADAYLIK İÇİN ÇALIŞMA YAPIYORUM"

Sabah'ta yer alan habere göre Abdurrahim Albayrak, "Adaylık için bir çalışma yapıyorum. Şimdilik bu kadarını söyleyeyim. Çalışmam var" ifadelerini kullandı." Galatasaray'da başkanlık seçimi için ilk kurul 23 Nisan'da toplanacak. Burada çoğunluk sağlanamaz ise sarı-kırmızılı camia 30 Nisan'da sandığa gidecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Galatasaray Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title