Haberler

Konyaspor, yeni sezon kamp çalışmalarına başlıyor

Güncelleme:

2021 sezonunu 11'inci sırada kapatan İttifak Holding Konyaspor, yeni sezon kamp çalışmalarına bugün yapacağı antrenmanla başlıyor.

Süper Lig'in 2020 - 2021 sezonunu 11'inci sırada kapatan İttifak Holding Konyaspor, yeni sezon kamp çalışmalarına bugün yapacağı antrenmanla başlıyor. Yeşil-beyazlı takım 2'nci etap çalışmaları için de Erzurum'da toplanacak.

Spor Toto Süper Lig'in 2020 - 2021 sezonunda 11'inci sırada 50 puanla tamamlayan Konyaspor, sezon öncesi hazırlık kampı bugün başlıyor. Yeşil-beyazlı takım, 1'inci etap kampını Konyaspor Kayacık Tesislerinde gerçekleştirecek. 18 Temmuz'a kadar Konya'da devam edecek olan çalışmaların ardından verilecek kısa izin sonrası takım, 21 Temmuz Çarşamba günü 2'nci etap çalışmaları için Erzurum'da toplanacak. 2 Ağustos'ta Erzurum kampını sonlandıracak olan Konyaspor, çalışmalarını ligin ilk haftasına kadar kendi evinde sürdürecek.


- Konya
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İttifak Holding Konyaspor Erzurum Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title