Haberler

Konyaspor Olağan Genel Kurulu Çoğunluk Sağlanamayınca Ertelendi

Konyaspor'da Bugün Gerçekleştirilmesi Gereken Olağan Genel Kurul, Yeterli Çoğunluk Sağlanamadığı İçin 1 Hafta Sonraya Ertelendi.

Konyaspor'da bugün gerçekleştirilmesi gereken olağan genel kurul, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 1 hafta sonraya ertelendi.

Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlenmesi planlanan genel kurula Konyaspor delegesi 782 kişiden sadece 30'unun katılması nedeniyle kongre, tüzük kurallarına göre ertelendi. Konyaspor Kulübü Başkan Mustafa Yayla, yaptığı açıklamada, Konyaspor'a sahip çıkma adına bir genel kurul yapılacağını belirterek, "Delegelerimizin hepsini burada görmek isteriz. Bu, Konyaspor'a sahip çıkma adına çok güzel olur. Ama maalesef ilk toplantılarda çoğunluk sağlanamaması Konyaspor'da bir gelenek haline geldi. İkinci toplantıda genel kurul yapılıyor. Önümüzdeki pazartesi günü genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz diye düşünüyorum. Kongreye benden başka bir listeyle girecek aday yok. Ben böyle bir şey duymadım. Konyaspor'a hizmet etmeyi herkes ister. Ben daha iyi hizmet ederim, benim şöyle projelerim var diyen arkadaşlarımız gelip aday olarak genel kurula katılabilir. Ama ben böyle düşünen arkadaşlarımızı duymadım" diye konuştu.

(BÇ-FM-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title