Haberler

Konyaspor, Yeni Sezon Formalarının Tanıtımını Ünlü Dizi La Casa De Papel'den Esinlenerek Hazırladı

Güncelleme:

Atiker Konyaspor, yeni sezon forma tanıtımını, ünlü İspanyol yapımı dizi olan La Casa de Papel'den esinlenerek hazırladığı video ile yaptı.

Atiker Konyaspor, 2018-2019 sezonu formalarının tanıtımını Türkiye'de ve dünyada büyük ilgiyle izlenilen ünlü İspanyol yapımı dizi olan La Casa de Papel'den esinlenerek hazırladı.

Kulüp çalışanlarının rol aldığı tanıtım videosunda La Casa de Papel dizisinde olduğu gibi şehir isimleri kullanıldı.

HAZIRLANAN AFİŞTE KONYA'NIN VE İNSANLIK TARİHİNİN ÖNEMLİ MEKANLARI TERCİH EDİLDİ

Yeşil beyazlılar video duyurusu için hazırladığı afişte, isim olarak Konya'nın ve insanlık tarihinin önemli mekanlarını tercih etti. Tanıtım videosunda Atiker Konyaspor'un internet sitesinde yeni sezon formalarının kulüp müzesinde tanıtım gününü beklediğine dair haberi okuyan taraftarların, herkesten önce formaları görebilmek için yaptıkları plan anlatılıyor.

FORMALARIN ARKASINA BELİRLİ KİŞİLERİN İSİMLERİ YAZILACAK

Videoda yer alan Konyaspor kulübünün bu sezon giyeceği 4 formanın arkasında, ilk başkan Süreyya Ege, 2010 yılındaki bir kazada belden aşağısı sakatlanan futbolcu Poljac, geçtiğimiz aylarda vefat eden ve Konyaspor formasıyla şampiyonluk yaşayan futbolcu Muhammet Yürükuslu ve 11 yaşında hayata gözlerini yuman fanatik Konyasporlu Alperen Öztaş'ın isimlerine yer verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Konyaspor Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

İsme ne gerenk var?:

Stadın da izmir marşı çalmıyor ama çav bella ile reklam yapıyorlar :D Gül gül çatla

5
7
yanıtYanıtla
melih:

valla güzel kardesim emınım cogu kişinin sesi olmus bir yorum. keza ulke yonetımıne bir bölümünde tekrardan darbe yapacagız tarzı veren bir dizinin tanıtımını yaptılar

yanıt1
yanıt1
vatansever bir genç:

bunu izmir marşı eşliğinde hdpyi meclise sokanlar mı söylüyor acaba ?

yanıt1
yanıt0
TURAN:

Hahaha anlaşıldı :D Sizin sorunuza giden çav bella veya izmir marşı değil; stadyumda çalan mehter marşları :D zorunuza gitmeye devam etsin.

yanıt0
yanıt0
beyin bedava:

Gereğinden fazla aşırı uzun ve sıkıcı olmuş. La casa de papel, koyun psikolojisiyle sosyal medya tarafından yayılan aşırır şişirilmiş medya balonundan başka bir şey değildir ayrıca. Dizi binlerce mantık hatası içeriyor, sürekli yenisi türeyen hataları görmemeye çalışmak bi yerden sonra ağızda kayalara yumruk atıp antrenman yapan cüneyt arkın tadı bırakıyor.

2
5
yanıtYanıtla
ADELE:

EFSANE OLMUŞ. BÖYLE KÖKLÜ BİR KULÜBE YAKIŞMIŞ. İNŞALLAH GÜZEL BİR SEZON GEÇİRİRLER. FORMANIN HAKKINI VERİRLER.

5
1
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

her yerde bu haberi gördüğüme göre tanıtım amacına ulaşmıştır. gerisi boş :D burada yapılan konuşmaların bir faydası olmayacak. o yüzden boş muhabbet yapmayın. uzayın!

4
1
yanıtYanıtla
formacı:

harika forma ne kadar değişik ilk defa böyle bir forma gördüm ooo harika

4
0
yanıtYanıtla
!!!:

reklam böyle olur çok güzel dikkat çekti çok izlenir bu reklam

3
0
yanıtYanıtla
çarşı:

siz mesneviden özenin konya caiz mi

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title