Haberler

Khabib Nurmagomedov, koronavirüse yakalanan babasının durumunun kritik olduğunu söyledi

Güncelleme:

Dağıstanlı karma dövüş sanatları sporcusu Khabib Nurmagomedov, koronavirüse yakalanan babası ve hocası Abdulmanap Nurmagomedov'un daha önce yaşadığı kalp rahatsızlığının da etkisiyle durumunun kritik olduğunu bildirdi.

Dağıstanlı karma dövüş sanatları sporcusu Khabib Nurmagomedov, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan babası ve hocası Abdulmanap Nurmagomedov'un durumunun kritik olduğunu bildirdi.

"VİRÜS KALBİNİ ETKİLEDİ"

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda açıklamalarda bulunan 31 yaşındaki sporcu, "Babam hakkında internette çok şey yazıldı. O şu anda hastanede. Virüs dolayısıyla durumu kritik. Virüs kalbini etkiledi çünkü geçen sene kalbinden bir operasyon geçirmişti, şimdi yeni bir operasyon daha yaptılar. Çok zor durumda. Allah'a onu bize geri getirmesi için dua ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"20'DEN FAZLA AKRABAM HASTALIĞA YAKALANDI"

Ailesinde 20'den fazla insanın hastalığa yakalandığını aktaran Nurmagomedov, "20'den fazla akrabam yoğun bakım ünitesindeydi. Birçoğu şu an aramızda değil. Birçok eş dostumuzu kaybettik. Herkes için zor zamanlar." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA / Spor

Khabib Nurmagomedov Instagram Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Dağıstanlı:

Rabbim şifa versin inşallah.

1
0
yanıtYanıtla
Begenç:

Allah sifa bersin

0
0
yanıtYanıtla
Mert:

Cok gecmis olsun kardesim, en yakin zamanda sagligina kavusmasini niyaz ediyorum.

0
0
yanıtYanıtla
fikret:

gecmis olsun allah sifa versin insaallah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title