Haberler

Kerem Aktürkoğlu'na yumruk atan Marcao için Galatasaray defteri kapanıyor! Napoli'yle anlaşma sağlandı

Güncelleme:

Süper Lig'in ilk haftasında Giresunspor'la oynanan maça Galatasaraylı futbolcu Marcao'nun takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'nu yumruklaması damga vurmuştu. Bu hareketin ardından kulüpte gözden düşen Brezilyalı savunmacı için Napoli'yle anlaşmaya varıldığı öne sürüldü. Fatih Terim'in onay vermesi halinde Marcao, bu sezonu İtalyan devinde kiralık olarak geçirecek.

Galatasaray'da Marcao, Giresunspor maçı oynandığı sırada takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldırmış ve gündemin bir numaralı aktörü olmuştu. Sarı-kırmızılılar kadro dışı bıraktığı Brezilyalı savunmacı için Napoli'yle görüşmelerde sona geldi.

FATİH TERİM ONAY VERİRSE TAKIMDAN AYRILACAK

Sözcü'nün haberine göre; Marcao, İtalyan devi Napoli'yle anlaşmak üzere. Galatasaray ile Napoli yöneticilerinin yaptığı görüşmelerde satın alma opsiyonuyla kiralık konusunda el sıkışıldı. Başkan Burak Elmas ve Fatih Terim'in onay vermesi halinde sambacı, bu sezonu Napoli'de kiralık olarak geçirecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray Napoli Marcao Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (3)

Mesut Bayır:

Kerem için Marcao gibi birini harcadınız. Arda neler yaptı hala takımda ve hiç faydası yok. Kol kırılır yen içinde kalabilirdi. Aile içinde olur böyle şeyler diyip, yolunuza bakacaktınız. Gs için Marcao büyük eksiklik olacaktır.

26
35
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Marcao zaten gitmedik istedi adamı göndermediniz ondan sonra ligde de bu hareketi yaptı göndersinler diye

43
9
yanıtYanıtla
Mert Yoruk:

Marcaoyu boşverinde şu ogulcanın kariyeri bitti yazık oldu milli takım forvet sıkıntısı çekerken bu oyuncuya sözleşmesi bitmesine 5 gün kala sözleşme fesh edip 2 ay sonra başka takimla anlaştı diye bu Kadarı ağır ceza değil mi

26
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title