Haberler

    Kawhi Leonard İçin Takas Söylentileri Ayyuka Çıktı

    NBA'de San Antonio Spurs forması giyen Kawhi Leonard, iddialara göre takımdan takaslanmanın eşiğinde.

    Bu sezon yaşadığı sakatlıklar sebebi ile sadece 9 maçta forma giyebilen Kawhi Leonard, yazın takımdan ayrılabilir. ESPN'deki habere göre San Antonio yönetimi ve Leonard arasındaki ipler bu süreçte gerilirken, birçok takım sezon tamamlandıktan sonra takas teklifleriyle Teksas ekibine ulaşacak.

    Sahip olduğu oyuncu opsiyonu ile beraber 2019 yazında serbest kalma hakkı olan Leonard için bazı takımların San Antonio yönetimini arayarak nabız yokladığı iddia edilirken, 21 Haziran'da yapılacak olan 2018 Seçimleri sırasında önemli gelişmelerin olabileceği belirtildi. Resmi olarak hangi takımların forvet oyuncusu için devrede olduğu bilinmese de maaş bütçesi ve gelecek planları dahilinde Los Angeles Lakers, , ve 'in devrede olması muhtemel takımlar olduğu düşünülüyor.

    Şu anda sakatlıktan dönüş sürecini New York'ta takımdan ayrı ve özel ekibi ile sürdüren Leonard, NBA'in en önemli çift yönlü oyuncularından birisi olarak gösteriliyor. Ligde 2014-15 ve 2015-16 sezonlarında en iyi savunma oyuncusu seçilmeyi başaran ve 2014 NBA finallerinin de MVP'si seçilmeyi başaran 26 yaşındaki oyuncu, 74 maç oynadığı geçen sezonu 25.5 sayı 5.8 ribaund ortalamaları ile tamamlamıştı

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Kawhi Leonard San Antonio Teksas Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title