Haberler

Karşıyaka, Pazarspor'u konuk edecek

Güncelleme:

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka, yarın Pazarspor'u konuk edecek ve üst üste dördüncü galibiyetini elde etmek istiyor.

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka, 18. hafta mücadelesinde yarın Pazarspor'u konuk edecek. Yeşil-kırmızılılar, rakibini mağlup ederek ligde üst üste dördüncü galibiyetini elde etmek istiyor.

Karşıyaka, TFF 3. Lig 2. Grup'taki 18. hafta mücadelesinde yarın Pazarspor ile karşı karşıya gelecek. Alsancak Stadyumunda oynanacak müsabaka, saat 14.00'te başlayacak. Müsabaka öncesinde Karşıyaka 32 puanla 3. sırada yer alırken, Pazarspor ise 20 puanla 8. sırada bulunuyor. Yeşil-kırmızılı ekip, rakibini mağlup ederek üst üste 4. galibiyetini isterken, konuk ekip ise orta sıralardan kurtulup play-off hattına girmek istiyor. Bu zorlu mücadeleyi Sakarya bölgesinden Tayfun Güz yönetecek. Güz'ün yardımcılıklarını; Semih Kurtuluş ve Cihat Sevi yapacak. Müsabakanın dördüncü hakem ise Yunus Aytekin Atabek olacak.

Öte yandan sezon sezonun ilk devresinde Pazarspor ev sahipliğinde oynanan müsabakayı Karşıyaka 1-0 kazanmayı başarmıştı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Pazarspor Karşıyaka Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title