Haberler

Kanarya yarı final peşinde! Fenerbahçe-Olympiakos maçındaki ilk 11'ler belli oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında sahasında Olympiakos'u konuk edecek. Mücadelede ilk 11'ler belli oldu.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Yunanistan'ın Olympiakos takımı ile sahasında karşılaşacak. Ülker Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 22.00'de başlayacak ve TV8 ekranlarından naklen yayınlanacak. Müsabakayı, Alman hakem Tobias Stieler yönetecek. Stieler'in yardımcılıklarını, aynı ülkeden Christian Gittelmann ve Mark Borsch yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Daniel Schlager olacak.

İLK MAÇI YUNAN EKİBİ KAZANDI

İlk maçta Yunanistan'da rakibine 3-2 mağlup olan sarı-lacivertliler, 2 ve daha farklı her türlü galibiyette adını yarı finale yazdıracak. Sarı-lacivertlilerin 1 farklı galibiyetinde ise maç uzatmalara gidecek. 15'er dakikalık 2 uzatma sonucunda skor değişmezse, yarı finale çıkan ekibi penaltı atışları belirleyecek. Müsabakada konuk ekibin her türlü galibiyeti ve beraberlik durumunda ise Fenerbahçe Avrupa kupalarına veda edecek.

2 EKSİK VAR

Fenerbahçe, Olympiakos karşısında 2 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Jayden Oosterwolde ile Mert Hakan Yandaş, müsabakada yer alamayacak. Bu isimlerin yanı sıra sakatlığını tamamen atlatan ancak maç eksiği bulunan Joshua King'in durumuna maç saatinde teknik ekip karar verecek. Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal'ın UEFA kadrosunda yer vermediği Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun'dan da yararlanamayacak.

İLK 11'LER

Fenerbahçe; Livakovic, Osayi-Samuel, Djiku, Becao, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Dzeko.

Olympiakos; Tzolakis, Rodinei, Ntoi, Carmo, Ortega, Hezze, Chiquinho, Fortounis, Podence, Jovetic, El Kaabi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Kartal Olympiakos FC Fenerbahçe Konferans Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (8)

Nami DAĞTAŞ:

Ben BURSA sporluyum FENERBAHÇE,ye BURSA/GEMLİK,ten yürekten başarılar diliyorum. Vurduğu gol, yediği ofsayt olsun

128
14
yanıtYanıtla
Veysel null:

Fenerbahçe bu akşam elenirse UEFA ya tepki olarak bir dahaki Avrupa maçında sahaya u17 ile çıkmaya karar vermiş duydunuz mu? hahahaha

45
75
yanıtYanıtla
Mustafa Can:

Avrupa da himmet ve dua alan haramzadeler olmadığı için gerek kalmıyor. Hahahaaa.

yanıt47
yanıt11
Veysel null:

Avrupa da Türk hakem olmadığı için wifi şifresi takımlardan 6 gol yiyorsunuz.Avrupa da Türk hakem olmadığı için 3 yediğiniz Olympiakos maçını son dakkalarda kırmızı ve penaltılarla haksız galibiyet alamıyorsunuz...

yanıt0
yanıt0
Veysel null:

Sürekli son dakka penaltıları ve kırmızı jokerleriyle maç alan FB nin taraftarı mı söylüyor bunları. Güldürmeyin bizi

yanıt3
yanıt0
Sinan Bulduk:

Fener bir şekilde elenmenin yolunu bulacaktır..

22
30
yanıtYanıtla
ali ihsan ateş:

Atatürk formasıyla çıkalım. en az 4 fark atalım

30
15
yanıtYanıtla
T.C. Vatandaşı:

Doğuştan ölüme kadar Fanatik bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe'nin Avrupa yolunda başarılı olmasını canı gönülden istiyorum. Avrupa'daki her türk takım bizim takımımızdır. Yolu açık olsun inşallah...

31
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title