Haberler

Kadıköy'de 1 milyar 206 milyon TL'lik derbi

Güncelleme:

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yarın oynanacak derbinin kadro değerleri dikkat çekiyor. İki ekibin kadrosunda bulunan yıldızların toplam değeri 1 milyar 206 milyon lirayı buluyor.

Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak Fenerbahçe- Galatasaray derbisi öncesinde kadro değerlerine bakıldığı zaman sarı-kırmızılıların önde olduğu görülüyor. Futbolun piyasa değerlerini ölçen Transfermarkt'ın verilerine göre sarı-kırmızılılar; 101 milyon 500 bin euroluk toplam kadro değeri ile ligde ilk sırada yer alıyor. Sarı-lacivertlilerin kadrosundaki futbolcuların değeri ise 81 milyon 350 bin euro ve bu anlamda Trabzonspor'un ardından ligde üçüncü sırada bulunuyor. Merkez Bankası'nın günlük kuruna göre iki takımın toplam değerinin Türk Lirası karşılığı da yaklaşık olarak 1 milyar 206 milyon lira.

EN DEĞERLİ OYUNCU LEMİNA

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Mario Lemina, 13 milyon euro ile takımın en değerlisi konumunda bulunuyor. Sakatlığı bulunan Lemina'nın oynaması beklenmiyor. Sarı-kırmızılılarda ayrıca Jean Michael Seri'nin de 12 milyon euroluk değeri var. Fenerbahçe'nin en değerli ismi ise Vedat Muriqi. Bu sezon attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Vedat'ın piyasa değeri 12 milyon euro. Sarı-lacivertlilerde Max Kruse'nin de 10 milyon 500 bin euroluk piyasa değeri dikkat çekiyor. Kalecilere bakıldığı zaman Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera'nın değeri 5 milyon euro olurken, Fenerbahçe'nin kalesini koruyan Altay Bayındır'ın piyasa değeri ise 6 milyon euro.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500

Yorumlar (18)

MEMET33:

MUSLERA 5, ALTAY 6 MİLYON MUŞ. . . . BAK HELE SEN. MUSLERADAN EN AZ 10 TANE ALTAY ALINIR. EZİK ŞİKECİ TAKIMIN SÖZDE DEĞERLENMESİ LAZIMMIŞ DEMEKKİ.

6
9
yanıtYanıtla
Fanatik Fenerli:

Sen futboldan anlamıyorsun , bir kere futbolcuların değeri yaşı göz önüne alınarak yapılıyor sadece yeteneğe göre değil. Otomobil gibi düşün sen markalı diye çok eski arabaya yüksek değermi biçiyorsun, Fenerbahçe düşmanlığı sizin gözünüzü kör etmiş, 3 temmuz olayının kumpas olduğunu siz kendiniz de biliyorsunuz ama işinize öyle geliyor. Bu iftirayı yapmaya devam edin, kazdığınız kuyuya kendiniz düşeceksiniz.

yanıt1
yanıt0
AS.01 YENERBAHÇELİ:

MALATYA MALATYA . . . . HADİ ANLADIN . . . .

yanıt0
yanıt0
Arif:

ikiside 5 para etmez.Nerde cop oyuncu varsa toplamislar.Borc icinde yuzuyorlar

8
1
yanıtYanıtla
Ayşenur Kaya:

Muslera 5 Altay 6 milyon eorumu komikkk????

7
1
yanıtYanıtla
FEDA:

İKİSİNİN TOPLAMI BİRİSİNİN BORCUNU ÖDEMİYOR

8
0
yanıtYanıtla
EFE:

Varsa bir değerleri, önce borçlarını ödesinler. . .

6
1
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Fenebahçe''nin gerçek değeri daha düşüktür ; üstelik ön libero ve merkez orta saha fazlayken stoper , solbek ve kanatlarda eksik var. Forvette Vedat''ın yedeğide yok. Başlığınızda milyar yerine milyon yazılmış .

7
0
yanıtYanıtla
ömer:

mallar mustera 5 altay nasıl 6 milletle alaymı ediyorsunuz

4
1
yanıtYanıtla
YALAN MI:

FUTBOL izlemek SALAKLIKTIR. 22 tane adam bir topun peşinde koşturur, en azından spor yapar; milyonlarca salak da dünyanın en önemli olayı gibi para harcayıp kahvehane köşelerinde onları izler, birbirine küfreder.

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title