Haberler

Kader Adamı Konuştu

Güncelleme:

Süper Kupa'da Volkan Demirel'in sakatlanması gözleri bir anda genç kaleci Mert Günok'a çevirdi.

Süper Kupa'da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan maçta Volkan Demirel'in sakatlanarak 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağının açıklanması gözleri bir anda genç kaleci Mert Günok'a çevirdi.

Volkan'ın sakatlanmasının ardından oyuna giren ve yaptığı bir kaç basit hata ile sarı-lacivertli taraftarların yüreğini ağzına getiren Mert Günok, Lig TV'nin sorularını yanıtladı.

Volkan Demirel'in sakatlanmasının ardından oyuna ısınmadan girdiğini belirten Mert Günok, "Volkan ağabeyin sakatlığı gerçekten bizi çok sarstı, üzdü. Ben de oyuna ısınmadan girdim. Isınmadan girince de ilk topa sahip olmak istedim ancak şansızlık oldu, golü yedik. Ancak daha sonra toparlanmasını bildik ve iyi bir oyun ortaya koyduk. Şansızlık maçın son anlarında bizi buldu. Tabii ki biz de sezona kupayla başlamak isterdik. Şimdi önümüzde çok kritik maçlar var. Önce lig ardından da iki Şampiyonlar Ligi ön eleme maçımız var. Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı çok istiyoruz ve planlarımızı bu doğrultuda yaptık." dedi.

Volkan'ı aratmamak için elinden geleni yapacağını belirten Günok, "Ben hiçbir zaman sakatlık olmasını dilemem. Volkan ağabey bir sakatlık yaşadı ve hocam da bana şans verirse kaleyi ben koruyacağım. Ben de bu süre zarfında Volkan ağabeyi aratmamaya çalışacağım. Özellikle iki tane kritik Moskova maçı var, bu maçlardan istediğimiz sonucu alıp Şampiyonlar Ligi'ne kalırsak benim açımdan da güzel bir başlangıç olacak." şeklinde konuştu.

Spartak Moskova maçlarının kendileri açısında dönüm noktası olabileceğini ifade eden genç file bekçisi, "Geçen sezon şampiyonluğu son anda kaybettik. Biz her sezon şampiyonluğa oynuyoruz. Bu sezon aramıza yeni isimler katıldı ve çok daha güçlendik. Tabii ki isimlerden önce Fenerbahçe gelir. Şu anda sezona kötü bir başlangıç yapmış gibi gözükebiliriz ancak hafta sonu oynayacağımız maçı ve Moskova maçlarını kazanırsak işler tersine dönecektir." dedi.

Ligde yaşanacak şampiyonluk yarışı hakkında da konuşan Mert, "Anadolu takımlarını yabana atmamak gerekir. Özellikle bizim açımızdan baktığımız zaman şampiyonluk yolunda sıkıntılı dönemlerimizde her zaman Anadolu takımları karşısında puan kaybettiğimizi görüyoruz. Bu sezon çok çekişmeli bir lig olacak ancak iki takımın diğer takımlar ile arasındaki puan farkını açacağını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sporx.com / Spor

volkan demirel fenerbahçe mert günok Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title