Haberler

Jorge Jesus'un kariyerinde Domenec Torrent detayı! Takımın başına getirdiklerine pişman oldular

Güncelleme:

Dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus, Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi. Portekizli hocanın kariyerindeki, Domenec Torrent detayı ise dikkat çekti. Şu anda Galatasaray'ı çalıştıran Katalan hoca, Jesus'tan sonra Flamengo'nun başına geçmiş ancak Portekizli teknik direktörün başardıklarının yanına bile yaklaşamayınca sadece 5 ay görevde kalmıştı.

Fenerbahçe'de yılan hikayesi sona erdi. Sarı-lacivertliler, dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus ile anlaşmaya vardı. Sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelen Jorge Jesus'un Galatasaray'ı çalıştıran Domenec Torrent ile olan ortak geçmişi ise dikkat çekti.

FLAMENGO'DA TARİH YAZDI

NTV Spor'un haberine göre, Ezeli rakiplerin başında yer alacak Jorge Jesus ile Domenec Torrent'in ortak bir geçmişleri var. Jorge Jesus, 2019'da Avrupa dışına çıktı ve Brezilya ekibi Flamengo'nun başına geçti. Kısa sürede Güney Amerika ekibinin seviyesini yükselten Jesus, bir yılda hem Brezilya şampiyonu oldu hem de Libertadores Kupası'nı kazandı. Jesus, Flamengo'da geçirdiği kısa sürede kulübe unutulmaz başarılar yaşatırken 2020'nin yazında görevinden ayrıldı.

JESUS'TAN SONRA GÖREVE TORRENT GELDİ

Flamengo, Jorge Jesus görevden ayrıldıktan sonra yerine Domenec Torrent'i getirdi. 2018'de Manchester City'de Guardiola'nın yardımcılığından ayrılan Torrent, 2019'un Kasım ayına dek MLS ekibi New York City'yi çalıştırmıştı. Torrent ikinci teknik direktörlük deneyimini, Jesus'un yerine geçtiği Flamengo'da yaşadı. Ancak Torrent, Jesus'un çıtayı yükseğe taşıdığı Flamengo'da beklentileri karşılayamadı ve Temmuz ayında devraldığı görevi Kasım ayında son buldu. Bu süreçte Torrent, Flamengo ile 26 maça çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Domenec Torrent Jorge Jesus Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini 'Uygunsuz' buldu, öğrenciler törene alınmadı

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini "Uygunsuz" buldu, öğrenciler törene alınmadı

Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğulları cinsiyet değiştirmişti! İşte son hali

Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğulları cinsiyet değiştirmişti! İşte son hali

Bakmadan Geçme

İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #127958 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Dolungaz koyu nerede, nasıl gidilir? #9969 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #9728 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Bodrum Koyu Plajı nerede, nasıl gidilir? #127958 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Paşalimanı plajı nerede, nasıl gidilir? #127754 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #127754 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Mimoza Koyu nerede, nasıl gidilir? #127965 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Kocakarı plajı nerede, nasıl gidilir? Ortaokulda sınıfta kalma var mı? Ortaokulda sınıfta kalınıyor mu, kaç gün devamsızlık hakkı var? Bugün voleybol maçı var mı? 13 Haziran kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? Can Yaman Instagram hesabını neden sildi? Cam Yaman sosyal medya hesaplarını neden kapattı? YKS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TYT-AYT sınav sonuçları açıklandı mı? EURO 2024 ne zaman başlıyor? EURO 2024 maçları nerede oynanacak? #9917 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası açılış maçı ne zaman? Almanya-İskoçya maçı saat kaçta, hangi kanalda? Kurban Bayramı tatili ne zaman bitiyor? Kurban Bayramı tatili kaç gün, mesai ne zaman başlıyor? KURBAN ETİ NASIL SAKLANMALI? Kurban etini buzluğa atarken nelere dikkat edilmeli? DOMİNİK CUMHURİYETİ- TÜRKİYE MAÇI İZLE | Dominik Cumhuriyeti- Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? #127952 Kurban Bayramı'nda oruç tutulur mu? Bayram günü oruç tutulur mu? Kurban Bayramı orucu caiz mi?
Görüntü infial yarattı! Cumhurbaşkanlığından Suriyelilere para dağıtıldığı iddiasına yalanlama

Görüntü infial yarattı! Cumhurbaşkanlığından Suriyelilere para dağıtıldığı iddiasına yalanlama

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title